Halloween H20 - 20år senare

Nu sitter jag hemma i soffan och Henke är på fest. Släckt ner alla lampor och satt på skräckfilm på tv:n. Det är så man firar Halloween. I morgon ska jag berätta hur jag firade dagen.

Pumpa

I morse fick JAG frukost. Henke gick upp tidigare och kockade loss i köket. När jag klev upp blev jag bjuden på äggmacka, omelett och juice. Det var riktigt mumsigt men oj, vad mätt jag blev. Behövde nästan inget fika på jobbet.



Sedan var det dags att åka på jobbet och äntligen fick jag gå tll Spira istället för dagiset. Visst att det är helt okej att vara på dagiset också, men jag saknar ändå dagarna på Spira. Åsa åkte på IKEA efter lunch så det var ju lite synd, men det var ändå härligt.
Nu är det ju typ Halloween. Därför åt vi pumpa idag. Henke ska på lagfest i morgon så det skulle ju inte gå att göra det då. När vi reste i Australien åt vi pumpa flera gånger och det var så himla gott men här hemma har vi inte ätit det en enda gång. Jag fick syn på en Butternutpumpa på affären och slog till. Idag åt vi alltså lax med rotsaks- och pumpapytt och citronsås. GOTT!



Efter maten var det dags att börja jobba igen. Henke ska ju som sagt på lagfest med Fältjägarna i morgon och alla har fått något de ska ta med sig. Någon ska ta med sig värmeljus, någon oliver och någon sopsäckar osv. När de kom till Henke hade de slut på vettiga saker och kände för att jävlas lite. Henke ska därför ta med sig en urkarvad pumpa. Jag tog denna uppgift på största allvar och bestämde mig för att karva in fältjägarnas logga. Eller i alla fall en version av den. Det tog sin lilla tid, men nu är den klar. Jag hoppas den kommer att uppskattas. Annars jävlar.



Till er som inte förstår vad det står så står det kort och gott jägarna. Henke tyckte att det räckte.

Tröttis

Oj, oj vad trött jag är!
Dagisjobbet och hösten tar knäcken på mig. Igår började jag klockan sju, det innebar att min klocka ringde 05.45(!) Helt förstörd när jag kom hem och sov därför lite middag. Typ 45 minuter. Sedan var jag ändå så trött att jag gick och lade mig strax efter nio. Läste lite och sedan var det sovdags. Jag somnade dock inte på en gång men det blev ändå åtta timmars sömn. Mumsigt! Har dock inte så mycket att skriva om pga det. Har varit lite piggare idag men det finns en risk att det blir en upprepning på läggtiden idag.
I morgon kommer det dock att hända lite mer. Henke ska laga frukost åt mig, kanske blir en sväng på stan och sedan ska vi äta något gott till middag. Har en del att göra i helgen också så jag hoppas att inläggen blir lite intressantare snart.
Nu ska jag duscha.

Lugn och skön dag på jobbet

Idag har jag ju jobbat på balders igen, men på en annan avdelning. Eller rättare sagt på två andra avdelningar. Jag fick gå emellan lite för de hade så ont om folk. Det var helt enorm skillnad. Förra veckan var det ju hur stökigt som helst och nu var det raka motsatsen. de var så lugna och snälla och sams att det inte var sant. Jag tror knappt att en enda grät en enda gång. Mycket skönare att jobba under sådana förhållanden!
Klockan fyra när jag slutade så hämtade Henke mig och så åkte vi till momma och åt middag. Götta. Fick tillbaka min ros också, den som blivit angripen av kusar. Den hade tyvärr inte hämtat sig riktigt trots medicinering. Jag tror stt jag ska plantera ut den någonstans på gården så får vi se om den återhämtar sig till sommaren.
Nu sitter jag och väntar på Åsa och så ska vi titta på Desperate.

Junta nr... 8?

Igår var det alltså juntadags igen. Therese var det som lagade den här gången. Hon har flyttat till en ny lägenhet som jag inte varit till förut, så det var roligt att få se den också. Den var jättefin, de hade fått nya tapeter i alla rum. Till förrätt fick vi en jättegod romröra på toast. Jag ÄLSKAR förrätter, det är så himla gott.



Till varmrätt fick vi kyckling med klyftpotatis och sweetchilisås. Det var också riiiiktigt gott.




Till efterrätt, kladdkaka! Klassiker som inte kan bli fel!
Lika hungrig som jag var när jag kom, lika mätt var jag när jag gick därifrån. Lade mig bara i soffan när jag kom hem och kved. Men jag kved nöjt.
Tittade på slutet av Love Actually som gick på tv. En av de bästa filmerna någonsin, alla kategorier.
Idag har de ringt som galningar från Balders, så nu ska jag jobba i morgon, onsdag, torsdag och måndag. Bra med lite pengar innan jul!

Kycklingbaguette som smakar jordgubbsyoghurt

Då var det söndag då.
Henke var så sugen på lite caféfika så han bestämde sig för att bjuda på en macka på Svenssons till frukost. På vägen ut till bilen fick vi en smärre chock. Igår städade vi ju, vi städade även trapphuset. Sopade och skurade hela trappen noga. Idag var det värre än innan vi städade. Lelle har lånat ut sin lägenhet till en kompis med världens största hund. Nästa trick de får lära den hunden är nog att torka av tassarna innan han går in.



Vi åt en kycklingbaguette som smakade jordgubbsyoghurt och en panini med räkor och vitlök som var supergod.
När vi kom hem tänkte vi ta en lite längre promenad med Kaxa men efter typ femton meter fick hon syn på en katt och kunde inte bete sig. Så då gick vi hem.
Nu sitter jag i soffan, Henke ska snart på fotboll och jag ska på junta ikväll! Det ska bli riktigt, riktigt nice.

En liten observation bara såhär på slutet. Jag såg Ensam mamma söker igår. Jag har inte sett så jättemånga avsnitt men några har jag lyckats pricka in. Är det någon annan än jag som lagt märke till att Madde aldrig har på sig säkerhetsbältet?! Hon kör till alla killarna hon ska hälsa på så de filmar ganska mycket i bilen, och inte en ända gång har hon haft på sig säkerhetsbältet. Inte bra. /Jenny, moralkärring


tredagarsinlägg

Nu sitter jag här i soffan och är bara så himla nöjd. Ibland är man ju bara det. Det har varit tre riktigt bra sköna, men ändå aktiva dagar.
I torsdags jobbade jag på Balder igen. Som vanligt går det lite bättre andra dagen, då man fått lite kläm på allt. Det  var mycket gråt även då men nu var det en ny liten kille som tog över stafettpinnen. Han är lite mindre och lite mer drama-queen så det är lättare att bara skratta åt honom.
På kvällen åkte jag, Åsa, Evelina, Therese och Elsy ut till obygden för att hälsa på Mallan. Hon bodde så himla mysigt. Efter en lång färd genom bäcksvart skog så öppnade den upp sig och fram dök ett litet rött hus med vita knutar. Vi blev bjudna på ananaspaj (världens godaste) med glass och te. Det var mysigt att sitta och prata ett tag där. Vi umgås ju inte så mycket längre så det är trevligt när man väl träffas.





Igår hade Martin dragit ihop till ett litet restaurangbesök innan Idol. Vi möttes på Jack rabbit Slims, Pulp Fiction restaurangen. Åt en oxfilétoast som var helt ok. Inget extra men gick helt klart att äta. I och för sig finns det otroligt få saker som jag inte tycker är ätbara, men ändå.
Vi hade dock ett litet problem. Kaxa. Vi fick inte tag i någon hundvakt. Hon kunde ju följa med till Martin på Idol men under restaurangbesöket då? Det slutade med att hon fick vänta i bilen. Hon har ju dock så värdelös päls och fryser jämt så det behövde vi ju lösa. Vi brassade på värmen i bilen på högsta under resan dit och så hade vi klätt på henne både polotröja och täckjacka. Plus att vi hade filtar och fällar i hela bilen. Vi var ju bara på restaurangen i en och en halv timme så stackarn höll nog på att svettas ihjäl :)



Sedan kollade vi alltså på Idol. Jag körde men Henke drack lite bärs och följde med Martin och Jonas ut på krogen. Jag skjutsade hem Kissan och lade mig och läste.




Idag har vi städat, vilket som ni ser på förra bilden verkligen behövdes, gått på hundpromenad med pappa och åkt in till stan. På stan så fikade vi på Tingshuset, mmmm, och gick runt och kikade lite. Bland annat var vi ju tvugna att spana in det nya torget som invigdes i går. Det var fullt med små mat- och prylstånd. Inte de gamla vanliga strump- och kokosbollsstånden utan lite nya roligare. Det fanns allt från creps till kängruburgare till engelskt porslin. Vi bestämde oss för att köpa lite delikatessoliver till middagen på kvällen.



När vi kom hem igen lagade vi lite lördagskäk.



Det var ett nytt recept och det var riktigt gott. Oliverna var inte med i receptet men det var väldigt gott att ha de till. Jag skriver ner hur man gör detta i fall det är någon som vill testa.

400 g pasta
600 g kycklingfiléer
olja
1 hackad lök
8st soltorkade tomater
1 dl hönsbuljong
2dl vispgrädde
0,5 msk vispgrädde
salt peppar
2dl västerbottensost

1. Koka pastan. Strimla kycklingen och bryn med lök och tomater.
2. Tillsätt buljong och grädde och låt koka i 4-5 minuter.
3. Smaksätt med basilika, salt och peppar. Sila av pastan och vänd ner osten och såsen.

That's it. Inte så krångligt vá?
Det enda jag ändrade på var att vi tog en annan ost, som var lite billigare, och... jag stekte inte kycklingen i olja utan smör och fläskflott(!)
När jag stekte fläsk till rårakorna häromdagen så sparade jag flottet och använde nu lite av det till den här rätten. Lite sjukt och inte så nyttigt kanske men det blir gött!


Gråt i Balders Hage

Idag har jag jobbat på dagis igen. Ett annat dagis än sist, Balders Hage. Det fungerar ju på ungefär samma sätt men det är ändå ganska jobbigt första dagen. Nya namn, lite nya rutiner osv. Det var en helt okej dag. Trevlig personal men oj, oj, oj vilka gnälliga barn! Nästan alla var blöjbarn, jag tror de sa att de hade 13 blöjbarn på den avdelningen. Och jag har aldrig varit med om mer grinande. En kille började gråta TIO gånger, och det var först sedan jag märkt att han grät hela tiden och började räkna. Han grinade över precis ALLT. Sinnessjukt! det var flera andra i gänget som också bölade titt som tätt. På Astern var det helt annat. Men jag antar att det smittar. Grinar en grinar alla. I morgon ska jag dit igen, då ska jag börja räkna ända från morgonen.

Ikväll har jag tränat Elite Combat Fitness. Men fy fan, igen. Den här gången var det inte för att det var för avancerat utan för att det var så jävla jobbigt att det inte var sant. Armhävningar på stolar och armhävningar med klappar osv. Jag kommer att ha ont i morgon. Men det kan ju vara lite kul att träna något där man faktiskt ser resultat, har ju inte tränat så mycket styrka förut.

Som belöning fick jag extra gott kvällsfika. Älskar mackor!



Lyxfrukost ala vardag

Nyinförd rutin.
Åsa och Kalle har börjat med en, enligt mig, mycket smart grej. Vi vill ju inte vara sämre utan härmas helt enkelt.
En dag i veckan ska en av oss kliva upp lite tidigare och göra i ordning mysfrukost tills den andra kliver upp. Så varannan vecka får man kliva upp och frukosten står på bordet. Tyvärr måste man ju de andra veckorna kliva upp okristligt tidigt och börja kocka, men jag tror det kommer att vara värt det.
Första gången tog jag på mig och det var i morse.
Ostomelett och mackor med grönsaker blev menyn. Nu vill jag ju skriva mmmmmm, men tyvärr saltade jag omeletten lite för mycket. Inte särskillt mumsigt alls tyckte jag och åt bara halva, Henke fick resten som tyckte att det var gott.
Undra vad han hittar på nästa vecka..



Det blev inte en helt vanlig lunch heller. Jag följde med Åsa på en lunchdate till Torgbrinken för att träffa Hanna. Det är sjukt mysigt där och bra priser. Men tydligen inte så länge till. Det stod en lapp där inne att de skulle höja priserna från och med i morgon. Synd.
Jag åt en god morotssoppa med bacon och lime.



Henke hade redan åkt hem när jag slutade så jag skulle ta bussen. När jag kom ner till gatan där bussen går så såg jag att den var på väg. Började springa men insåg att jag ändå aldrig skulle hinna så då gick jag i stället och tänkte att jag fick ta bussen som gick en kvart senarre i stället. Då saktade busschaufören in bredvis mig och gestikulerade så jag förstod att han undrade om jag skulle med. Jag gestikulerade att det skulle jag och brjade åter springa mot busshållsplatsen där bussen svängde in och väntade på mig.
Det var väl en god gärning om något! Det hade han ju inte alls behövt gjort sig besvär med.

När jag kom hem fick jag som vanligt ett väldigt varmt välkomnande av Kaxen. Hon hoppade upp i famnen och lade sig som en bäbis som hon brukar göra ibland. Hon är allt lite skum vårna lilla vovve.



Nu ska jag göra lite Carbonara och sedan kommer tjejerna för lite Desperate.

Träning på väldigt låg nivå

Har ju haft en plan på att jag ska träna hemma framför tv:n. Måste erkänna att det gått sådär. Har tränat Zumba några gånger men jag känner att jag måste ha lite olika videos att träna till, annars blir det för tråkigt. Har dock inte haft fler videos för det har varit lite problem med nedladdningen. Lyckades dock få hem Tracy Anderson Dance Cardio igår. I dag var det dags att testa.
Men fy faaaan!
Femtusen steg och kombinationer, allt i en fruktansvärt snabb takt. Jag stod och kämpade i över en timma och fick spola tillbaka och spola tillbaka. Kom knappt till den riktiga dansdelen utan kämpade nästan bara med instruktionsintrot. Tillslut var hjärnan så slut av allt den skulle försöka komma ihåg att jag var tvungen att stänga av. Jag stod som bara där och viftade lite lamt.
Har ju dansat förut och kört aerobics och annan träning med koreografi och det har alltid gått bra, men det här...
Det posivtiva är att om jag väl lär mig skiten så kan det nog bli ganska roligt. Skulle dock behöva ett lite större vardagsrumsgolv.
Tänker inte ge upp riktigt än. Det kan ju inte bli svårare och svårare.

Jag saknar Friskis :(


Grävlingar i Storsjön

Den här har jag knåpat ihop idag. Det svåraste är ju, som du kanske känner igen Karin, att komma på vad man ska rita. När fantasin tryter får man helt enkelt nalla lite från verkligheten.
Denna bild är tillängnad någon som förhoppningsvis känner igen sig? =)


Mycket mat och stela ben

Idag har det varit lugnt hela dagen. Vi tog en promenad bort till flygfältet för att kasta lite boll men det var väldigt många plan där idag så vi fick gå en bit bortanför och kasta.



Sedan skulle vi ha en "vem kan sparka högst tävling". Det som fascinerade mig mest, förutom att Henke faktiskt vann, var att man verkligen kan se hur opropotioneligt korta ben jag faktiskt har. Jag menar att jag vetat sedan länge att de verkligen är korta i förhållade till min kropp men här får man se det ur en helt annan vinkel liksom. Våra lår är i nästan samma vinkel mot kropen men på Henke når knät till hakan och på mig når knät knappt upp i brösthöjd. Undra om jag räknas som handikappad?



Och så lite humor



Lite senare blev det då dags för trerätters.



Behöver kanske inte säga att jag är hyfsat mätt nu.



Lyxfrulle

Idag ska vi ju som sagt äta trerätters och tänkte därför att vi skulle börja dagen lite lyxigt också. Så jag bestämmde mig att baka bröd. Men eftersom vi vaknade så himla sent så var jag tvungen att baka något snabbt. Jag kom då på att jag hade läst ett recept på bananbröd på en blogg. Tydligen Carson från Fab5's favorit. Verkar vara i sötaste laget för att äta till frukost men ska det vara lyxigt så... Plus att jag brukar gilla riktigt söta bröd när man har smör och ost, som är salt, till. Blir säkert mumsigt. Väntar just nu på att det ska svalna lite, men jag meddelar vad jag tyckte lite senare.
Om ni själva vill baka så kan ni läsa receptet här, på Joannas blogg.


Fiskburgare eller White Russian?

Så där ja, nu har vi gjort stan.
Vi började dock med en långpromenad med Kaxa.



Efter prommisen åkte vi först på Pingstkyrkan. Då var vi ju alldeles för sena för att kunna göra några riktiga storfynd, de öppnar klockan tio och då ska man helst vara där. Vi kom fem minuter innan de skulle stänga. Fyndade lite tyger, en bok och lite bollar till Kaxa.



Sedan blev det loppisen som ligger på Storgatan. Där hittade vi lite snygga galgar och en väska(?) Tyckte att den var cool som sjutton när jag hittade den men... det är ju en kikarväska så det ser ju lite småknasigt ut.



Och sen Systemet. Måste ju ha något gott till middagen ikväll.



Och nu sitter jag alltså hemma.
Och har fått något att fundera på.
Våran granne Lelle ska ha fest ikväll.
Och den börjar klockan SEX!
Detta innebär ju att vi inte har tid att göra och äta trerätters om vi vill gå på festen. Vi kan inte helller komma försent för de ska titta på The Big Lebowski och dricka White Russian. Det skulle även bli en del betting. Typ som att: Hur många gånger sägs det "Shut the fuck up" i filmen och hur många White Russian dricks det? Det känns ju som att man missar allt det roliga om man kommer sent. Så, trerätters eller film med sprit? Gaaaaah! Det lutar nog faktiskt åt att gå till Lelle men jag är så enormt sugen på den där trerättersmiddagen att det känns lite smärtsamt att skjuta upp den.
Ja, ja får väl ta den i morgon då, om man är i form.

Oj, vad härligt med helg

Idag känns det lite extra bra med helg. Varför vet jag inte riktigt men solen skiner och ikväll är planen att laga en trerätters och mysa. Vi har inte så mycket pengar för tillfället så utmaningen är att göra det så gott men så billigt som möjligt.
Tänkte även åka och kika på några loppisar då det fortfarande fattas några möbler för att lägenheten ska kännas perfekt.




Fredag...igen

Det känns verkligen som att det är fredag flera gånger i veckan. Och det är ju i och för sig bra, men veckorna går ju så förbannat fort.
Jag lovade ju lite tidigare idag att jag skulle visa vad jag ritat idag, så då måste jag väl hålla det löftet. Jag tog kort, men de är ganska risiga så ni får ha överseende. Hade inte tid att anstränga mig.



Och så en liten "före bild".



Jag har försökt lova mig själv en sak idag. Att ta mer kort med systemkameran. Eller egentligen ta mer kort överhuvudtaget. I alla möjliga situationer. Jag har varit lite dålig och lat och inte orkat ta med mig kamera på sista tiden. Men nu ska jag försöka ändra på det. Följaktligen har det blivit en hel del kort tagna idag =)
Jag slutade som sagt redan klockan ett idag och begav mig ner på stan för att fika lunch med Åsa och Anna. Vi gick på Tingshuset för där har de banne mig det bästa fikat i stan. I alla fall de bästa mackorna.



Sedan blev det en rejäl tur på stan. Vi skulle till momma och äta kl halv fem så det var ju ingen idé att åka hem innan. Bara att fördriva tiden på stan tills det var dags att åka. Gick runt på de flesta affärer, men på Gina fick jag lite huvudbry. Hittade en tröja jag gillade lite men det var inte riktigt rätt storlek. Jag gillar ju när kläderna är ganska så mycket för stora men large var kanske att ta i, eller? Medium fanns inte och small blev ju typ tight (med andra ord satt som den skulle). Ska ta mig en funderare.



Köpte en tröja och ett linna på Vero Moda. Tröjan kostade 99 och linnet 39. Helt okej. Fick dessutom en jättefin tygpåse som jag nog kommer att ha lite användning för.

Middag! Vi fick en laxgryta som var helt grym. Sedan vi fått lite i magen var det "back to work". Pusslet som Kaxa rev ner sist vi var och hälsade på var inte färdiglagt än. Momma hade kommit en bra bit på väg men det var inte riktigt klart.
Det är lite roligt för förut hatade jag pussel men nu känner jag verkligen att jag blir helt fast i det. Ska bara lägga en bit till innan jag kan gå. Fick dit några bitar i alla fall och hoppas att vi lyckades hjälpa henne lite.




Henke skulle på basket efter middagsbesöket så då fick han släppa av mig hos Åsa för lite Idoltittande.




Det var najs, framför allt kanske för att Camilla åkte ut.
Närå, chipsen och sällskapet var helt okej det också.

Världens bästa jobb

Det här är vad jag gör hela dagarna för tillfället. Kan någon bräcka det? Kommer några exempel på vad jag ritat ikväll, nu ska jag springa ner på stan och äta lunch med Åsa som haft ledigt idag.


Så värdelös att det inte kan vara sant

Ja, självklart är det mig själv jag menar. Det finns ingen som kan vara så värdelös som jag. Får se om ni håller med efter att ha läst detta.
Idag fyllde Evelina 24 år!!!! Grattis!!!! Det innebar ju tårtkalas utan dess like. Jag sket i att åka hem efter jobbet utan följde med Åsa istället. Vi handlade och lagade mat tillsammans. Pasta med lövbiff och svamp. Grymmers.
Sedan gick vi till Eve (håll ut, det värdelösa kommer strax). Vi fick en helt underbar tårta. Lager av choklad, rårörda hallon, chokladkräm och vaniljkräm med grädde på. Gudomligt!

Det serverades även hemmagjorda bullar, banankaka, en massa olika kakor och te.


När Åsa sa att hon var tvungen att gå kom ju jag på att min buss gick om bara tio minuter. Fan. Skyndade mig som tusan, klädde på mig och började småspringa till bussen. Efter ett litet tag kom jag på att jag hade glömt mobilen. Tänkte först att jag skulle skita i det och hämta den någon gång under morgondagen men sedan kom jag på att om de ringer från dagiset vill jag ju gärna ha den. Letade igenom väskan grundligt så att den verkligen inte skulle ligga där och gick sedan tillbaka till Eve. När jag väl kom tillbaka så visade det sig att Åsa tagit med sig min mobil när hon gick. Fan igen. Jaha, då skulle jag bli tvungen att gå bort till Åsa igen för att ta en buss som gick en timma senare. Men då kom de två räddande änglarna Therese och Mattias och erbjöd mig skjuts. Vi ringde Åsa och mötte henne vid Shell så att jag äntligen fick tillbaka min mobil. Nu kanska man skulle kunna tycka att det värdelösa skulle vara över, men icke. När vi åkt halvvägs så ringde det från ett okänt nummer. Personen presenterade sig och sa att han ringde från Scandic. Hade jag möjligtvis personnummer 810802? Då visade det sig att när jag rotat igenom väskan på jakt efter mobilen hade jag istället lyckats tappa ur plånboken. VÄRDELÖST! Men oj, vilken tur att det var en ärlig människa som hittade den och vilken tur att jag inte hade hunnit märka att den var borta innan de hittade den. Då hade jag varit hyfsat nervig. Ska hämta den i morgon.
Så, var inte det där värdelöst såsäg.

Äntligen fredag

Och idag känner jag VERKLIGEN äntligen fredag! Har jobbat på dagiset största delen av den här veckan och då känns det verkligen att man har jobbat. Slut i både kropp och skalle. Ikväll blir det squash- och tonfisklasagne (sjukt gott) och sedan Idol hos Martin. Det blir en lagom kväll.
Idag tog jag och Åsa en timma ledigt från jobbet för att åka på Kupan. Hon ska på en utklädningsfest och behövde en massa rosa sportkläder, jag behövde ingenting utan följde med som moraliskt stöd. Det slutade dock med att jag handlade en hel del själv. Böckerna kostade ju bara 4kr/st. Fricki'n fantastic! Det blev nio stycken. Och en filt. Det braiga är att jag läste ut boken jag höll på med igår så det är ju perfekt. Nu är det bara att välja och vraka.


Premiär

Ikväll vankas det premiärer minsann. Först Ugly Betty sedan Desperate Housewifes och till sist Christine. Toppen. Åsa, Evelina och Therese kommer hit för att fira tillfället. Jag har gjort en sockerkaka. Det var tänkt att det skulle bli en kladdkaka. Jag äter ju aldrig sötsaker nu för tiden för jag får ju så ont i magen men nu hade jag tänkt att unna mig något ändå. Tyvärr hade vi ingen kakao så det fick bli en sockerkaka istället då. Men det lär väl duga får jag hoppas.


Tv-besvikelser

Va fan är detta?!?!?! Sista avsnittet av Hollywoodfruar?!?!?! De hade ju bara precis kommit i gång. Känns inte bra alls. Plus att jag tror att Petra Mede är full just nu på Roast på Berns. Det känns inte heller bra. Och den de ska roasta är Bert Karlsson. Känns definitivt inte bra. Tur att Desperate börjar i morgon så det blir någon ordning på det här. Nu ska jag sörja förlusten av Anna, Maria och Agnes-Nicole.

Bli bjuden på middag

Igår blev jag och Henke bjudna på middag hos Åsa och Kalle. Förutom oss så var även Bobbo, Jonken och Linkan bjudna så det kändes riktigt festligt att sitta där runt bordet med tända ljus och höstmys. Vi fick lasagne och den var inte dålig, sinnessjukt gott var det och jag är riktigt avundsjuk på Åsa och Kalle som har rester idag. Jag hade bara med mig en halv flaska rödvin som jag skulle dricka till maten men Åsa var generös nog att bjuda på lite rosévin. Martin, Lisa och Jonas kom också och helt plötsligt hade middagen övergått till att bli en fest. Vi gick ut och drack lite på Bishops senare och sedan var det buss hem. Hade riktigt roligt, det var länge sedan jag skrattade så mycket. Idag skrattar jag dock inte längre. Huvudvärk och allmänt mosig. Känner mig riktigt seg faktiskt, men det går åt rätt håll och känns bättre och bättre i alla fall.



Nu är Henke iväg och hämtar våran nya tv så ikväll tror jag bestämt att det blir filmkväll. Den som vill får komma!

Dansgala

Vad gjorde jag och Åsa igår då? Jo, vi gick på dans!
Jag vet inte om jag nämnt förut att jag och Åsa har en lista. En lista med saker vi ska göra. Det är så ofta man sitter och har tråkigt och inte vet vad man ska hitta på, nu är det bara att bocka av från våran "attgöralista". En av punkterna var att gå på dans. Vi hade väl tänkt att vi skulle vara några stycken som drog iväg men det slutade, som vanligt, med att det bara var jag och Åsa som drog iväg. Det var dansgala på Folkan och tre band som spelade. Inga pauser, dans non-stop. Vi åkte dit efter Idol så vi var där runt tio. Hade tagit ut pengar innan så vi ställde oss i kontantkön, men, det kostade tydligen 230KR!! så vi fick snällt gå och ställa oss i kortkön eftersom vi inte hade så mycket pengar med oss.
Det började lite segt, det var ju säkert fyra tjejer per kille så de blev ju uppbjudna på en gång. Det dröjde lite innan vi insåg hur snabba vi var tvugna att vara för att hinna bjuda upp. Så de sista timmarna blev det faktiskt en hel del dansande. Det är även lite jobbigt att vara så kort för det känns ju inte som att jag kan bjuda upp vem som helst. Det vore ju taskigt att bjuda upp någon som skulle bli tvingad att dansa som en krok.
Vi är ju inte så vana vid att gå på dans så vi vet ju inte riktigt hur det brukar vara men av säkra källor fick vi höra att det inte var en bra danskväll, alldeles för lite karlar och alldeles för dåliga karlar. Hade ändå kul så med den infon kan det ju egentligen bara bli bättre. Sommaren känns ju ändå som den bästa dansårstiden så det kan ju hända att det dröjer innan det blir nästa gång men jag tror säkert att det blir en nästa gång i alla fall.

RSS 2.0