Gråt i Balders Hage

Idag har jag jobbat på dagis igen. Ett annat dagis än sist, Balders Hage. Det fungerar ju på ungefär samma sätt men det är ändå ganska jobbigt första dagen. Nya namn, lite nya rutiner osv. Det var en helt okej dag. Trevlig personal men oj, oj, oj vilka gnälliga barn! Nästan alla var blöjbarn, jag tror de sa att de hade 13 blöjbarn på den avdelningen. Och jag har aldrig varit med om mer grinande. En kille började gråta TIO gånger, och det var först sedan jag märkt att han grät hela tiden och började räkna. Han grinade över precis ALLT. Sinnessjukt! det var flera andra i gänget som också bölade titt som tätt. På Astern var det helt annat. Men jag antar att det smittar. Grinar en grinar alla. I morgon ska jag dit igen, då ska jag börja räkna ända från morgonen.

Ikväll har jag tränat Elite Combat Fitness. Men fy fan, igen. Den här gången var det inte för att det var för avancerat utan för att det var så jävla jobbigt att det inte var sant. Armhävningar på stolar och armhävningar med klappar osv. Jag kommer att ha ont i morgon. Men det kan ju vara lite kul att träna något där man faktiskt ser resultat, har ju inte tränat så mycket styrka förut.

Som belöning fick jag extra gott kvällsfika. Älskar mackor!



Kommentarer
Postat av: Kakan

Om Kaxa börjar halta på ett bakben måste ni bli jätteoroliga och åka till en veterinär. Och, JAG HAR VARNAT ER nu. Mina drömmar är inget man inte tar på allvar.. Kaxa kommer även att krympa till en ekorres storlek, men det är inget farligt. KONCENTRERA ER PÅ BAKBENEN. Adjöken.

2009-10-22 @ 21:22:44
URL: http://select.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0