Sötaste lillkärringen

Idag ska man vara utklädd på dagis. Synd att det bara är en gång per år när resultatet blir så ruskigt sött!!


Kalasigt värre!

Har varit mycket kalasande nu :)
I lördags var vi på kalas hos Leo, i söndags hos Ture och i måndags fyllde Elin år och jag blev bjuden på våfflor. Mycket godsaker har det blivit och jag kan helt ärligt säga att jag inte är sugen på något med socker i för tillfället.


Jamtli

Varit på öppna på Jamtli igen. Vi var väldigt sena så vi hann inte vara där så länge men Eva och Ture hann busa i höet i alla fall!

Sedan gick vi till badhusparken och åkte is-rutschkanor. Superkul och de gick jätteformat fast man bara åkte på rumpan.
Åt lite munk sedan, bara för att.


Presenter

Eva har haft turen att få brev två dagar i rad.
Först av granntjejerna, ett par fina tofflor som de vuxit ur. Sedan ett brev från Texas med ett fint foto på de båda när de håller handen och en liten lapp där han undrade om de inte kunde leka snart.
Eva blev mycket glad för de båda!!


Internet


Har inte haft internet på länge nu, därav den dåliga uppdateringen. Inte haft tv heller. Varit några plågsamma dagar och man inser verkligen hur mycket tid man spenderar framför tvn.

Har haft syster Malin med familj här och hälsat på. Jättekul var det. Var ju sedan i somras jag träffade Ted, Klara o Martin. Önskar verkligen att de bodde här!
Vädret var toppen så det blev en hel del korvgrillning. Blir toppen i sommar när vi ska vara där en hel vecka!


Sportlovskul

Var på Jamtli på lite äventyr. Åkte kälke och tandemskidor, gjorde en egen medalj och fikade mackor och varm choklad. Var toppenväder!


Rum

Har fixat Evas rum lite också. Det har varit så himla tråkigt där. Men det är ju ingen som sovit där så det har prioriterats bort. Men ta i trä så har Eva sovit i sin egen säng i TRE nätter på rad nu. Så nu har vi köpt till en lampa, en gardinstång och en matta och det som fattas är färg till väggen och lite saker att hänga på väggarna. Blir nog bra tillslut. Visar bilder så småningom.


Momma

Var till gammelmomma och åt middag. Min moster var där och lagade käket och hennes karl Sture gjorde också oss sällskap. Det var jättegott!!!
Momma hade också med hjälp av Karin virkat en superfin muffinmössa till Eva. Den blev en favorit på en gång.
När vi var tvugna att åka hem sa hon "momma igen" hela vägen hem.


Middag

Blev bjudna på middag hos Tompa o Sara och trots att det skiljer mer än ett år mellan Eva och Moa så leker de jättebra. Eva har tjatat mycket om både Moa och hunden Xia sedan vi var där.


Hästtjej

Var till badhusparken i början av veckan och där fanns hästar man kunde rida på. Istället för att bli livrädd och skrika nej, nej, nej ( vilket var reaktionen jag trodde skulle komma) när jag frågade om hon ville rida, så log hon med hela ansiktet och sa ja.
Var jättetuff hela tiden och trots att hon inte visade det med en min tyckte hon att det var jättekul och ville upp igen på en gång.


Ope

Igår plockade Henke fram sin gamla Ope IF mössa. Han har inte haft den framme på ett år. Han lade den på hatthyllan när han kom hem från träningen.
I dag såg Eva den och ställde sig och ropade "boll, boll" What the fuck!! Hur tusan kan hon veta att det är en fotbollsmössa??! Varken jag eller Henke har en aning. Nu har hon adopterat mössan och Henke har fått löfte om att få låna den vid träning eller match.


Gladskit!


Korv

I lördags var det riktigt fint väder ett tag så vi passade på att grilla lite korv på gården. Var jättemysigt även om jag självklart började frysa ganska fort. Varmblodigheten jag haft sedan graviditeten har börjat gå över. :(


Kyrkis igen

Fredag! Och inte vilken fredag som helst. Fredagen innan sportlovet! Nu har hela familjen ledigt i en hel vecka tillsammans.
Dagen har firats genom att gå på kyrkis, så klart. Nu är Eva på badet med pappa och sedan flyr jag fältet och drar till Meeri på filmkväll.

Firar även att Bosse fyller ett halvt år i dag. Kanske måste fixa tårta i helgen...


Spännande

Jag sa ju att min ansökan var superb!!

Igår ringde dem från Hela Sverige bakar till syrran och nu är hon kallad till intervju. Ska försöka inte ta ut något i förskott men i min värld har hon både kommit med, vunnit och fått ge ut sin egen kokbok.
Gud vad kul det kommer att bli!!!


RSS 2.0