Sol

Har haft det super!
Henke och Bosse åkte till Åre i lördags. Jag och Eva skulle egentligen också följt med men Eva hade varit förstoppad ett bra tag och efter flertalet laxermedel mådde hon inte så bra. Kräktes flera gånger på söndagen eftersom hon inte lyckades bajsa.
Kände därför att det var säkrast att vi stannade hemma.
Hade det dock som sagt super ändå. Och Eva mådde jättebra.
Vi cyklade till Lillsjön och badade med Elin, Ture och Bruno.
Vi bakade sockerkaka.
Åkte till badsällskapet där vi blev bjudna på middag.
Och sedan bäddade vi ner oss i sängen och tittade på Trassel tills vi somnade. Jag somnade före Eva. Hon lyckades se hela filmen och somnade kl elva.
En riktig tjejdag!


Toppkväll!

Hade en helt fantastisk kväll igår!! Åt salladspaket med hoisinnudlar till förrätt, hemgjorda hamburgare till varmrätt och jordgubbspaket på grillen till efterrätt.
Gott blev det faktiskt.
Tog mig i vanlig ordning rejält med vatten över huvudet och bestämde mig för att göra allt till burgarna själv. Bakade bröden själv, gjorde egen bbq sås och ädelostsås, gjorde såklart burgarna själv också. Lägg till hemodlad sallad på det.
Var lite nervös över själva grillandet men med lite hjälp från Evelina gick det som en dans.
Sista gästerna gick hem efter klockan ett, så det måste väl räknas som ganska lyckat!!


Fyller år!!!!!!!!!!

Idag fyller jag 32! Jag gillar att fylla år! Jättemycket!
Dock har dagen gått allt annat än smärtfritt. Bajskatastrofer och matproblem har avlöst varandra. Men. Nu har Henke dragit till Skucku med barnen och maten är förberedd och jag sitter och väntar på den tappra lilla skaran gäster på framsidan med ett glas vin. Har tjejmiddag igen, som förra året. Ska bli skitsköj!
Var ju ett tag sedan så jag brassar på med lite bilder.


RSS 2.0