jobb, jobb, jobb

Tänkte att jag borde skriva ett inlägg men jag jobbar ju hela tiden nu så jag har inte tid att blogga. Kom precis hem nu, klockan är 21.58 och jag har jobbat i 13 timmar. Det var samma visa igår och dagen innan, och kommer förmodligen vra samma visa tills vi åker på semester. Tur att jag tycker att jag har ett roligt jobb. Just för tillfället är en av de bidragande orsakerna till de sena timmarna att vi håller på att göra kort till boken jag nämnde i ett inlägg för en evighet sedan. I alla fall så ska vi till Sundsvall på fredag och lämna över trycksakerna till den ansvarige. Jag är riktigt nervös. Jag berättar mer om boken sedan och visar kanske till och med lite bilder på vad vi åstakommit men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och SOVA!

Skräckis

Ibland känns det som att man har det bra. Varit fint väder hela dagen. Henke har dragit på fest så jag får titta på skräckfilm hur mycket jag vill. Har bäddat ner mig i soffan men alla lysen släckta och tittar på skräckis på Canal Plus. Niiiice.

Önskas hyra: husvagn

Har ju varit sugen på att hyra en liten sommarstuga över sommaren men har nu börjat inse att det inte kommer att ske. Det finns för få stugor på bra avstånd från stan helt enkelt. och snuskigt dyra är de också.
Planen är därför ändrad.
Jag vill hyra en husvagn!
Och ställa upp den på en campingplats under hela sommaren.
Helst vill jag ju självklart låna en men det är kanske att vara lite väl optimistisk.
Så snälla, om det är någon därute som har en husvagn som bara står och skräpar, kan inte vi få hyra den för en billig penning då?? Hyra plats på camping kostar en hel del så husvagnen får därför inte bli särskillt dyr.



Skucku var bra

Skucku var bra, lugnt och skönt. Grillning, vin, bok.


Kaka

Slut på kaka =(

Ugnsrostade rotsaker



Biljetten är alltså bokad till Kroatien! Men endast flygbiljetterna. Vi har spanat lite på boende på nätet och ska nog boka något i morgon. Vi ska boka en lägenhet som privatpersoner hyr ut. Det finns massor av sådana och de verkar vara bra och prisvärda. Flygresan gick på 1500kr per skalle och boendet kommer nog att gå på runt 1000kr var så sammanlagt 2500kr får jag nog räkna med. Där nere ska det vara billigt och bra så det är väldigt skönt.

Den 13:e juni åker vi till...

Kroatien!!!!!!!!


I väntan på Henke

Henke smet med datorn därav den dåliga uppdateringen. Men han var på en geografisk upptäcksfärd i mellansverige så jag tror han behövde den mer än mig. Det har inte heller hänt så fruktansvärt mycket så ni har inte gått miste om något spännande. Här kommer i alla fall en liten sammanfattning:

Mina foton av Meeri har nu blivit till affischer och broschyrer. Riktigt kul att se! Gå in och läs hennes valblogg här.



Christian på jobbet fyllde 20 och bjöd oss på tårta. Lägg märke till den fina ljusstaken. Det gäller att vara innovativ och inte så kräsen.

Martin kom dock på den smarta idén att stoppa mandlar i glaset. Stearinet höll sig ju lite mer i glaset och lite mindre på bordet på det viset.

Det kan gå tufft till på jobbet och det gäller att klä sig rätt för att inte råka illa ut.

Gjorde räkmackor till middag, inte äckligt någonstans det. Plånboken tyckte däremot inte att det var särskillt skoj, enbart räkorna kostade över 50kr.

Nu sitter jag och väntar på att Henke, som är på fotbollsmatch, ska komma hem. Sedan drar vi till Skucku. Lär ju bli samma visa som förra helgen hoppas jag. Mat, vin, bok och dessutom schlager. Good shit.

Tror inte ens jag behöver säga något...


... men jag vill bara informera att jag tror att jag skulle kunna döda för dem.

Tors-sön

I torsdags var jag på studiebesök i Sundsvall. De som påstår att studenter har det kämpigt har FEL. Vi åt lunch på en båt, tog lite kort och gick på stan resten av dagen. Jag skulle vara en A-student, det känner jag.
Anledningen till studiebesöket var att Åsa skulle på föreläsning med Kalle och Benita på jobbet och då passade jag på att lifta till Karin.



På fredagen var planen att spela brännboll men vädret var inte riktigt med oss så det blev en klassisk After Work istället. Och det är ju inte fy skam. Efter det tänkte vi dra på Mårtens för langos (jag hade inte tänkt äta dock, inte sugen på langos efter floppen sist plus att vi hade ju faktiskt ätit nyss). Mårtens var dock sängt så vi drog till det lilla pizza/biljardstället mittemot gamla Saga. Tänkte bara ta en pizzaslice men det blev en timmas biljard också.



Lördagen bjöd på grillning. Vädret var lite emot oss även här men det fungerade ändå. Vi grillade hos Åsa och Kalle som har en riktig bad-ass grillplats på sin gård. Lite vin, Robinson och besök av Malin, Mange och Stina på det och kvällen var komplett.



Idag var vi bjudna på frukost hos Tompa och Sara. Gott! Hembakt bröd, två olika smoothies, the, juice, ägg o.s.v. (På bilden var allt redan uppätet, därav de tomma faten) Känns som något vi borde göra oftare. Sedan var vi på fikabesök på sjukhuset, följde med på en husvisning, städade, tränade, åt potatisbullar och sitter just nu i soffan och tittar på tv.



Det som göms i snö...

Jag har hittat en hel del saker på sistonde. Saker som varit borta en lång tid.
Jag ska ta upp två exempel.
Förra sommaren så stals min plånbok i Örebro. De slog in en bilruta och norpade den. Anmälde det till polisen och det var ju inte mer med det, trodde jag. För typ en månad sedan fick jag en avi, jag hade ett rekomenderat brev som jag skulle hämta ut. Hade ingen aning om vad det kunde vara men tro på fan om det inte var plånboken. De hade klistrat lappar på allting där det stod att det var beslagtaget så man kanske kan gissa att de hittat den hemma hos någon skurkaktig person. Allt var kvar utom mitt körkort, så det kanske springer omkring en liten 15åring i Örebro som hävdar att hon heter Jenny Strandfors. Även ett presentkort var borta. Anledningen till att jag vet det är för att de skickade med en lapp där det stod att de beslagtagit det men det fanns inte kvar i plånboken. Så det kanske springer omkring någon liten polis i Örebro som hävdar att han fått ett presentkort i julklapp.



Vad mer. Jo, för inte så länge sedan så var vi på väg till bilen från Friskis så såg jag att det låg ett par vantar bredvid en sten. Tänkte att sådana hade ju jag haft men de försvann ju i höstas någongång. Tittade lite närmare och såg att de var trasiga på precis samma ställe där mina varit trasiga. Det var alltså mina vantar som låg där. Har fortfarande absolut ingen aning om hur de hamnat där.


Helg på vischan.

Oj, vilken skön och avkopplande långhelg jag precis haft! Vi åkte till Skucku i torsdags efter jobbet och satte igång grillen. Henkes föräldrar kom kort därefter och sedan åt vi gillspett, kotletter, potatisgratäng och lite olika såser. Vi drack vin och päroncognac. Och så fortsatte i princip de följande två dagarna. Vädret var helt underbart så dagarna spenderades läsandes i solen och kvällarna med att äta och dricka. Så skööönt! Hoppas det blir mer sånt i sommar.
Just nu sitter jag i soffan med lår som är stenhårda. Tog nämligen med mig Kaxa till elljusspåret och sprang en halvmil. Det känns. Och det kommer förmodligen att kännas ordentligt mycket mer i morgon.




Våran stackars Kaxas nya stjärt. Känsliga tittare varnas..


RSS 2.0