Fiskburgare eller White Russian?

Så där ja, nu har vi gjort stan.
Vi började dock med en långpromenad med Kaxa.



Efter prommisen åkte vi först på Pingstkyrkan. Då var vi ju alldeles för sena för att kunna göra några riktiga storfynd, de öppnar klockan tio och då ska man helst vara där. Vi kom fem minuter innan de skulle stänga. Fyndade lite tyger, en bok och lite bollar till Kaxa.



Sedan blev det loppisen som ligger på Storgatan. Där hittade vi lite snygga galgar och en väska(?) Tyckte att den var cool som sjutton när jag hittade den men... det är ju en kikarväska så det ser ju lite småknasigt ut.



Och sen Systemet. Måste ju ha något gott till middagen ikväll.



Och nu sitter jag alltså hemma.
Och har fått något att fundera på.
Våran granne Lelle ska ha fest ikväll.
Och den börjar klockan SEX!
Detta innebär ju att vi inte har tid att göra och äta trerätters om vi vill gå på festen. Vi kan inte helller komma försent för de ska titta på The Big Lebowski och dricka White Russian. Det skulle även bli en del betting. Typ som att: Hur många gånger sägs det "Shut the fuck up" i filmen och hur många White Russian dricks det? Det känns ju som att man missar allt det roliga om man kommer sent. Så, trerätters eller film med sprit? Gaaaaah! Det lutar nog faktiskt åt att gå till Lelle men jag är så enormt sugen på den där trerättersmiddagen att det känns lite smärtsamt att skjuta upp den.
Ja, ja får väl ta den i morgon då, om man är i form.

Kommentarer
Postat av: nisl

HAH vafan, har nästan inte stött på någon som sett The Big Lebowski! sjukt bra film dock!

"The Chinaman isn't the issue..." "Danny youre out of youre element.." "Chinaman is not the right nomencleature..." osv:D

2009-10-18 @ 02:26:24
URL: http://www.munther.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0