Linas matkasse

Idag har vi hängt på kyrkis i Torvalla. Hade aldrig varit där men det var riktigt mysigt!
Eva gick på dagis så det var bara jag och Bosse. Det var lite mer anpassat till de små kände jag, Odensala riktar sig kanske mer till de äldre. Passade ju oss perfekt!
Efter vi hämtat på dagis så lekte vi ute på lekplatsen med Vilma och Nils och deras mamma. Det är ju fortfarande tokfint väder. Gått i linne hela dagen!
Eva blev bjuden på middag hos dem och sedan cyklade vi på gympan. Kul som vanligt!
Sedan gick Eva till Vilma igen och tittade på film och åt popcorn.

Idag fick vi en leverans av Linas matkasse! Pappa vann en sådan på en golftävling och den fick vi. Nu har vi alltså tre dagars husman att se fram emot! Börjar laga i morgon!


Fokus!

Eva har börjat spela kula. Och hennes ansikte när hon koncentrerar sig är fantastiskt!
Full fokus.
Hon har även lite rutiner för sig. Hoppas inte det spårar ur. Tex så kan hon komma på att det går bättre om hon slår kulan i backen några gånger innan hon skjuter. Eller skrapa den i backen. Lite OCD varning där :)
Men det kanske fungerar för hon börjar bli riktigt duktig!


Oj, oj

Det här bloggandet går visst inte så bra :) Känner att jag överdokumenterar allt en aning så bloggandet är det som fått stryka på foten en aning.
Jag instagrammar ju nu plus att jag har en dagbok till varje barn, en extra bok där jag skriver när det hänt något extra. Plus fotoalbum på det.

Har i alla fall haft ett riktigt bra avslut på sommaren. Vädret har varit grymt!
Har ju varit på Kristines och Mats bröllop också. Var superkul! Var ju med Kristine hela dagen och vi hade fantastiskt kul!!

Vi har också hunnit med besök från Kumla, namngivning/ettårskalas för Bosse. En liten mindre tillställning på den faktiska födelsedagen med pannkakstårta hanns med, jag har börjat jobba två dagar i veckan, kyrkis, öppna osv.

Just nu sitter vi i Björkbackaparken och har brassat snabbmakaroner och köttbullar på Trangiaköket. Jäkligt trevligt faktiskt! Fast jag är lite bitter för att jag glömde boken.

 


RSS 2.0