Yes! Victory!

Nu jäklar får ni boka in den närmsta timmen för en bildvisning som heter duga! Henkes jobbdator betedde sig lite bättre ikväll.

Först kommer de bilderna jag publicerade lite små sist.





Har varit hos momma, eller pyttemomma som mina kusinbarn kallar henne, och ätit.


Varit till Skucku en sväng med svärföräldrarna och Henkes farbror med fru.


Eva passade på att åka lite kylväska.


En stickkurs som spårade ur till en fullfjädrad stickkväll.


Städat vardagsrummet riktigt ordentligt. Det kanske behövdes.


Tog lite kort på babysimmet.


Lite nakenfis i vsrdsgdrummet. Resulterade i en stor pöl kiss på golvet.


PÅSK!


Torsdagen spenderades på studiebesök på Parkskolan, där Henkes elever tog hand om Eva på ett helt utomordentligt sätt, och på Odenslundsskolan hos farmor.


Sedan bar det av till Skucku igen där resten av påsken spenderades tillsammans med Karin och Joel som kom upp från Stockholm.


Så, där haar vi sammanfattningen.
Nu får vi väl se hur länge det dröjer innan jag bloggar igen. Var ju en lite omständig process det här. Men om ni tycker att jag bloggar för sällan får ni gärna skänka ett litet "köpa ny dator bidrag".

Bilder

Ja,nu jäklar kommer det bilder! Hoppas jag. Jag har precis fixat alla bilderna, lsgt över bilderns på ett usb och sitter just nu på Henkes jobbdator. Snälla, snälla fungera nu.

FAAAAAAAAAAN! Det går inte nu heller. Måste vara internetuppkopplingen. Nu är jsg less på det här!

Stjärntecken

Vet att jag inte bloggat på länge men våran dator är så dålig att jag inte orkar. Och det är så himla trist att skriva inlägg utan bilder. Nu är jag i alla fall på jobbet och där kämpar jag på med mina illustrationer. Nu ska det målas stjärntecken som ska bli tavlor och kort. Motiven ska vara barn som är utklädda till de olika tecknen. Har hunnit typ halvvägs men det tar otroligt lång tid.
Här får ni se hur oxen, kräftan och lejonet ser ut.


Fan, hon tar efter far sin. Oj, oj, vad må...

foto0676m (MMS)

Fan, hon tar efter far sin. Oj, oj, vad många svettiga gympahallar jag kommer att tvingas sitta i.


Har fått tid för tarmröntgen i början på m...

foto0673w (MMS)

Har fått tid för tarmröntgen i början på maj. Kommer inte bli några roliga dygn innan det är dags. Har fått ett vadderat kuvert fullt med laxermedel plus instruktioner om fasta. Men det ska bli riktigt skönt att nu kanske få veta vad som är fel med min kagge.


AW

Nu har jag bokat bord på Plaza för en After "Work" i morgon!! Ska bli så himla kul!!!!

Mycket snack, lite bilder

Det fungerar fortfarande inte att ladda upp bilder =( Så störigt!!! Känns inte så skoj att blogga när man inte kan lägga upp bilder till. Nu tänkte jag i alla fall skriva lite och så kanske lägga upp bilderna ikväll om Henke tar med sig sin jobbdator hem. Henke jobbar dock till klockan nio så jag vet inte om jag är vaken då. Har varit så himla trött på sistonde så igår gick jag och lade mig vid halv tio och läste. Kvart över tio sov jag. Någon mer som är trött är Eva. Sover redan sin förmiddagslur. Brukar göra det tidigast vid tio, idag somnade hon strax efter åtta. Hon hade en jobbig dag igår med alldeles för lite sömn så hon tar väl igen det idag.

I helgen var vi alltså i Skucku, det var jättehärligt. Henkes föräldrar och Henkes farbror med fru var också där så vi hade många vakande ögon på Eva vilket innebar att våra kunde vila. Blev endel stickat och en del slappat. Hasse grillade fläskfilé som serverades med ugnsrostade rotsaker och tzatsiki. Vårigt och jättegott!
Skön helg, riktigt skön helg!

I måndags gick jag och Eva på en promenad runt Lillsjön med Kristine och Madde. Solen sken och det var superhärligt. I tisdags jobbade jag och igår var det fullt upp. Skippade jobbet för på förmiddagen hade jag en provtagning och på eftermiddagen skulle jag följa med på babysim, bägge i Brunflo, blev inte så mycket tid att jobba däremellan. På morgonen lyxade vi till det lite med att åka på Matbiten(?) och äta frukost. Det var mycket mysigare där än vad jag troddde efter att ha sett det utifrån. Frukost kostade 45kr och då fick man plocka åt sig från en liten frukostbuffé. Toppen. Kan nog bli fler besök där. Gick på en promenad med Kaxa i finvädret och kastade lite boll. Hade med mig kameran till babysimmet så ni kommer att få lite bilder därifrån också. Dock får ni inte se riktigt alla bilder.. Ledaren har en undervattenskamera och vi skulle få bli förevigade med den. Det var det absolut fulaste kort jag har sett i hela mitt liv!! Fattar inte riktigt varför vi skulle vara med på kortet men så var det i alla fall. Fast än Eva hade dykt under vattnet flera gånger under dagen så var det en gång för mycket när det var dags att fota. Eva fick alltså kallsup och vände bort ansiktet samtidigt som hon höll för Henkes ansikte och jag blåste bubblor. Sååå illa att det blev komiskt.Skulle få testa någon fler gång men blir det inte bra då heller så kanske vi köper en engångkamera man kan ha under vattnet.
Efter badet åkte vi till thaivagnen och köpte med oss lite mat till momma där pappa mötte upp. Bilder kommer alltså kanske senare.

Tog litte tid de henne

Det här är helt sjukt!!!! Vet inte vem jag ska vara arg på, datorn eller blogg.se men det är stört omöjligt att ladda upp bilder. Skitstörigt! Av den anledningen är bilderna jag lyckats få upp i lite varierade storlekar. Har tagit flera dygn att få upp de här:

Kaxa bröt av en klo ända in vid roten och fick gå med bandage i flera dagar. När vi skulle på promenad fick hon dessutom på sig en hemmagjord gummistövel gjord av en fryspåse och skavsårstejp.


Har varit till badhusparken vid flera tillfällen för det har varit superväder. Skönt när solen börjar värma lite!


Ett besök på Max efter en av de soliga promenaderna på sjön.


Har fikat på stamhaket Prästgatan 12, kräftstjärtsoppa. Gott som tusan. Eva fick dock nöja sig med kex.


Den första tjuvstarten på våffeldagen. En vecka i förtid hos Kristine och Mats. Ville ju inte riskera att bäbisen skulle komma så vi skulle missa våffeldagen helt och hållet.


Mats kreation


Två små bissingar har kommit i underkäken


Lilla lilla Leo


Eva var mer intresserad av spriten än av sin nya lekkompis


Lyckades bara få till små, små bilder. Får jag till det senare så kanske ni får de i ett större format.



Länge sen sist

Jag veeet, jag är kass. Men jag har ingen inspiration alls till att blogga nu. Och när det börjar ha gått några dagar sedan sist jag bloggade så känns det nästan övermäktigt att ta tag i det.
Livet rullar på som vanligt här. Jobbar två dagar i veckan och trivs som fisken i vattnet. Eva har kommit in i en helt underbar fas då hon är hur lättsam som helst. Glad mest jämt och babblar konstant. Tyvärr inget som går att förstå men hon kommer helt klart bli en riktig surrkuse. Hon har blivit snäppet lättare att locka till skratt också och det är ju kul.
Kommer några bilder här på några av sakerna som hänt sedan sist... trodde jag ja, men Henke har dragit på basket med skötväskan och i den låg kameran. Har lite bilder från "lillkameran" men de andra får ni se sedan. Förmodligen om två, tre veckor då jag orkar blogga igen.

Men va faaan. Det är ju inte meningen att jag ska blogga. Går inte att ladda upp bilderna från lillkameran. Skit i´t. Får se om jag har lust att blogga klart sen.

Idag var vi i alla fall och hälsade på Kristine, Mats... och Leo!!! Ja, det stämmer, de har fått sin älskade lilla knodd! Vi tog med oss en monsterlasagne och gick dit och hälsade på. Det var jättetrevligt. Var ju så länge sedan vi sågs. Jag fick sitta och hålla i Leo ett bra tag och det är sant som de säger att man snabbt glömmer bort hur små de varit. Han vägde ju ingenting och var så pluttliten att hålla i. Och självklart jättesöt! Tog såklart lite foton men de får ni då se senare.

RSS 2.0