Tro på fan

...om inte Henke blivit sjuk nu. Typiskt!
Idag har han därför varit hemma och kurerat medan resten av gänget åkte ut till ett fik på Mälarhöjden och fikade gott men dyrt fika.
På vägen hem stannade vi på en lekplats så Bosse fick sova och Eva ha kul.


Lunch

Glömde bilden från pulled pork-lunchen.


Frisk semester

Semestern har artat sig riktigt bra!
Nu har vi varit i Stockholm hos Karin och Joel i två dagar och haft det gött! Friskare och piggare än sist jag skrev.
Jag och Karin hade en ensamdag igår då vi gick på stan och letade tärnklänning. Den jag skulle ha satt som skit nu när jag provade så det var bara att ge sig ut på jakt.
Hittade klänningen i första affären vi gick in på men självklart nöjde vi oss ju inte där utan gick på hundra affärer till och letade. Ville ju ha okej från bruden i fråga också.
Åt lunch också, den godaste lunchen jag typ ätit någon gång. En sallad med pulled pork, bönor, avokado och rostad lök. Fånigt gott! Och så vin till. Såklart.
Idag har vi firat Eva. Tre år. Helt sjukt! Fick chokladmuffins och våfflor med glass till frukost och sedan gick vi ut till poolen och mös. På detta följde middag bestående av favoritmaten stuvade makaroner och korv och sedan rosa chokladbollar och tårta. Nu laddas det inför filmkväll med Bee movie och popcorn.


Kumla

Har inte kunnat blogga nu på ett tag. Har inte gått att uppdatera. Och nu skrev jag precis ett långt inlägg som försvann. SUCK!
Så, för att sammanfatta, vi har varit sjuka. Hela tiden vi varit här.
Jag fick feber första dagen och hade det sedan i fyra dagar. Detta toppades med en extremt dålig mage och halsont. Först idag känner jag mig någorlunda igen.
Eva kräktes en gång andra dagen hon var här. Klarade sig sedan ett bra tag innan han kräktes igen och sedan blev det en dag då hon kräktes flera gånger och var riktigt hängig. Dagen efter var hon dock på banan igen.
Och nu börjar Henke bli krasslig.

Men ändå har vi lyckats få till lite aktiviteter. Skojland, Ikea, Stadsparken, Lager 157 och lite till.
Hoppas på en piggare och friskare semester framöver.

https://cdn3.cdnme.se/318126/6-3/pic_51c99826ddf2b37ac5f232ef.jpg">https://cdn2.cdnme.se/318126/6-3/pic_51c99826ddf2b37ac5f232ef.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/318126/6-3/pic_51c998f79606ee52c2ce80c6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/318126/6-3/pic_51c998f79606ee52c2ce80c6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/318126/6-3/pic_51c9f6adddf2b34da17c4f24.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/318126/6-3/pic_51c9f6dae087c31e4a651e88.jpg" class="image">


På väg!

Nu sitter vi i bilen och håller tummarna för en bra resa till Kumla! Har laddat med film, leksaker o fika.

Uppdatering. Gick inte att uppdatera i bilen. Nu är vi framme och allt gick bra!

Uppdatering. Gick inte att uppdatera i Kumla heller. Testar igen nu med bättre anslutning.

https://cdn2.cdnme.se/318126/6-3/pic_51c9840addf2b3686490e82c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/318126/6-3/pic_51c9840fe087c33ba25fde2b.jpg" class="image">


Bröllop!

Åh, vad härligt det var att gå på bröllop!!! Jättefin vigsel, jättegod mat, jättebillig alkohol och supersällskap! Allt var toppen tills vi skulle åka hem. Taxin skulle ta en kvart, tog två timmar. Lite bilder lär väl inte skada :)


Filmkväll

Blev en bra kväll ändå. Bosse somnade vid sju och sedan var det filmkvällsdags! Plockade fram plattan och vips hade Eva letat fram Netflix och vilken film hon ville se. Var ju kanske inte mitt förstahandsval så hon fick välja en ny. Polarexpressen blev det då. Hon har sett den förut hos pappa. En tjugo minuter in i filmen kommer hon dock på att sen är för läskig och vill se en annan. Då väljer jag och så tittar vi på Trassel. Satt och såg hela filmen tillsammans. Åt lite mackor och hade det gött. Men när den var slut var hon väldigt trött och blev upprörd för att filmkvällen var slut. Somnade väldigt fort.

I morgon är det bröllop!!!!


Jun. 14, 2013

Riktigt stressiga dagar är det och har varit. Kommer att vara så tills vi åker också.
Häromdagen cyklade vi till Lillänge för att handla skor, hittade inga. Köpte skjorta och fluga och mat. Cyklade till McDonalds och åt. Bosse håller på att få tänder och var skitgrinig. Mutade honom med rostbröd vi handlade på affären och lämnade stället i en faslig röra. Skyndade hem för att hoppa direkt in i Kristines bil för att åka in på kontoret och fixa lite saker till deras bröllop.

Idag har hela dagen gått ut på att få Bosse att sova. Henke har haft två avslutningar och ska på after work så han har inte varit hemma på hela dagen. Och Bosse har inte velat sova. Vi gick på en promenad upp till affären och självklart ringer en klocka när vi är där så Bosse vaknade. Sedan var det kört. Eva däremot sov i en timme så hon kommer ju vara vaken hela natten.

Men Eva hittade Milla på lekplatsen och följde med henne hem oh stannade där i säkert en timme. De hade så himla kul när jag hämtade henne. Och nu underhåller hon Bosse genom att låtsasramla så jag har det nog inte så illa ändå.


Hårdrock


Kvitto på vift

Köpte ett par ballerinaskor som inte passade. Insåg det på en gång när vi kom hem men lyckades ändå inte hålla reda på kvittot. Jag stoppar ju alla kvitton i plånboken men det var Henke som betalade. Tänkte att jag skulle gå igenom mina kvitton ändå, bara ifall att, men det fanns inte där. Men jag hittade fem olika kvitton från skopunkten varav ert från 2010, måste väl ändå räknas på något vis. Varför lyckas jag spara vartenda kvitto UTOM det jag behöver!


Första kompis

Eva har sin första kompis på besök. Det knackade på dörren och våran granntjej kom och hälsade på. Hon ska vara här en halvtimme innan det är läggdags. Nu gick de precis upp för Eva ville visa upp Pippis hus som är i hennes sovrum. På vägen upp för trappen passerade de tvättkorgen där vi slängt Evas trosor. Eva ropar till Vilma "Titta Silma (som hon kallar henne) mitt bajs!!" Och så skrattade hon.


Avslutning

Idag var det avslutningsfika på dagis. Tårta och saft! Och på dagen firade de att hon fyller år i sommar med glass. Mycket socker och lite mat. Tur att vi grundade med gröt till frukost och falukorvsmacka till mellis. Tvivlar nämligen på att det går i någon middag.


Morsdagspresent

Fick en iPhone 5 i morsdagspresent! Inte illa. Tänk vad lätt det är att köpa min kärlek :)
Det bästa är ju att det är en fantastiskt mycket bättre kamera på den här. Mycket, mycket nöjd! Äntligen kanske det blir lite bilder på Bosse också.
Här kommer en glad en, och en bild på en nyvaken Eva.


Tasse-bus

Kaxa mår inte så bra.. Efter en tre månader lång kur på specialfoder och medicin så var levervärdena fortfarande inte bra. Det gjordes en ultraljudsundersökning och den visade att hon hade gallsten.
Det är inte så bra att ha om man är hund. Vi har fått en ny medicin nu som hon ska ta i en månad och hjälper inte den så är det operation som gäller. Och den är tydligen väldigt riskabel. Särskilt med tanke på att Kaxa är 11år.
Vi tar dock en sak i taget och hoppas nu på att medicinen fungerar och försöker att inte tänka på hur det kan bli i framtiden eller hur ont hon måste ha haft under en lång tid.
Håll tummarna!


Finaste lilla gogubben!


Våriga presenter

Gammalt inlägg som tydligen inte publicerades, därför kommer det nu istället.
Ikväll ska jag på junta! Det var ett tag sedan så det ska bli riktigt kul! Jag och Eva har därför pysslat lite presenter till juntagänget.


Bubblan

Kallar Bosse för Bubblan emellanåt, eller Blubblan som Eva säger.
Bubblan är sjuk för tillfället och nätterna går inte att skryta om. Nästan lite skönt med regn då så man kan sitta inne och dega med gott samvete.
Höra stackaren ligga ute och hosta i babyvakten nu :(


Stackars

Grattis alla studenter!! Kul att åka flak idag?
Såhär såg jag ut efter att ha tagit en kvarts promenad i en vattenavstötande(?) jacka.


Stå själv

Bosse har blivit riktigt duktig på att stå själv! Reservist mot allt han kommer åt, idag balanserade han till och med själv i typ tre hela sekunder. :)


Duplo

Är buzzador för Duplo! Fick ett litet kit hemskickat som Eva älskade, var så fina färger!
Fick även ett gäng rabattkuponger som jag delat ut, har fortfarande kvar några om någon skulle vara intresserad.


Sol, sol, sol

Ja, som sagt har det ju varit väldigt fint väder och en av dagarna passade vi på att mysa lite extra. Medan Bosse sov så planterade vi och vilade på altanen. Hade Bosse sovit i tio min till hade Eva somnat bredvid mig, och jag hade nog också somnat :)
Hon försökte sig på att sola lite också, men det var inget som passade henne. Jobbigt att blunda så hårt tror jag.
Bosse får jag mysa lite med också. Han blir goare och goare för varje dag. Så som han sitter på bilden kan han sitta länge ibland. Just den gången i typ 45 min. Eva gjorde exakt likadant när hon var liten.
Och i morse när han vaknade kl sex satt han i min säng i nästan en timme och pillade med snutten, övade på att stå mot mina ben, lade sig ner en stund och bara hade det gött.
Han övar väldigt mycket på att stå just nu och han är duktig men underlaget kunde mycket väl få vara en madrass jämt. Han kraschar väldigt ofta och slår sig.


RSS 2.0