Apr. 17, 2013

Nu har jag signat upp mig på ett helt år på Gym24. Hur tusan ska jag kunna hålla igång med träningen så det inte blir bortkastade pengar?!

Var dit igår i alla fall, på ett Core cirkel pass. Aj! Det var jobbigt det! Är helt mör i kroppen idag men det konstiga är att det känns mest i benen. Tror det var en benövning. Tänkt att masa mig iväg två gånger i veckan så nu måste jag iväg igen innan fredag för då drar vi till El Stockholmo för att fira svärmors 60års dag.

Idag gick jag och Elin till Pingstkyrkans loppis. Vi fyndade lite och fikade. Sofia och Larsas syster Jenny kom efter ett litet tag och sällskapade med oss.
Bosse var på tjurhumör. Ser att tand nr två är i antågande så det är nog den som spökar. Eller så har han inte en så charmig personlighet helt enkelt. :)
Han gjorde pruttljud med munnen hela tiden vi fikade. Och det är inte direkt diskret. Tar i från tårna o h sprutar spott överallt. Verkar dessutom som att han har panik i kroppen. Kan inte vara stilla i en sekund. Hoppar och studsar. Till och med när han sitter i en barnstol vid bordet slänger han sig fram och tillbaka och studsar på rumpan.
Hoppas verkligen den här tanden tittar fram innan tågresan till Stockholm!!

Handlade en kudde och två barnfilmer innan vi knatade hem i duggregn och med dåligt samvete för att Eva inte hade på sig regnjackan när jag lämnade på dagis i morse.


Gröna fingrar

Var på den månatliga fikaträffen och den här gången hade Janni fixat grejer så vi alla fick pröva på att vara florister. Var faktiskt jättekul! Fick göra två arrangemang, det ena av krukväxttyp och den andra av snittblommetyp.
Och ta i trä så lever de fortfarande fast det gått typ en vecka. Fast jag hade lite svårt att placera ut den med snittblommor. Kändes inte riktigt som att vi hade fint nog här hemma.


Gympa

Var gympa idag igen! Eva blir mer och mer pepp på den. Hoppar runt och dansar och älskar varje sekund.

Var duktig och tränade tre gånger under min provvecka, att det sedan dess inte tränats en gång kan vi tala tyst om.


Fynd

Fyndade den här fina filten på loppis! Fyndade massor av andra fina saker också, en turkos korg, två par skor, ett pussel och böcker till Eva och skötbordshanddukar. Allt för under 200 kr. Men tyvärr lyckades jag tappa både mina vantar och en hundring där så jag vet inte hur fyndigt det blev.

Efter loppisen åkte jag och fixade gratis provvecka på Gym24, ska försöka utnyttja den till max!


Alla högtider på en gång

Eva bestämde sig för att slå ihop alla högtider till en. Påskkärringsfräknar, tomteluva och stjärngossestjärna. Fattas bara midsommarkrans tror jag.


Påsklov

Haft en riktigt bra påsk!! Karin och Joel (Kaka och Nona) var här och hälsade på och vi hängde varje dag. Var i badhusparken, grillade korv, åkte isrutchkana, åkte häst o släde, åt massa god mat och spenderade en hel dag i Oviken där Eva fick provköra fyrhjuling. Väldigt skoj!
Sedan de åkte hem har det inte blivit riktigt lika aktivt. Har tagit det väldigt lugnt. Varit skönt, på gränsen till tråkigt. Långa promenader i finvädret räcker bara visst långt. Men alla vi känner är ju borta eller jobbar så vi har lite svårt att komma på saker att hitta på.
Men resten av veckan ska det bli ändring på det!


RSS 2.0