Tors-sön

I torsdags var jag på studiebesök i Sundsvall. De som påstår att studenter har det kämpigt har FEL. Vi åt lunch på en båt, tog lite kort och gick på stan resten av dagen. Jag skulle vara en A-student, det känner jag.
Anledningen till studiebesöket var att Åsa skulle på föreläsning med Kalle och Benita på jobbet och då passade jag på att lifta till Karin.



På fredagen var planen att spela brännboll men vädret var inte riktigt med oss så det blev en klassisk After Work istället. Och det är ju inte fy skam. Efter det tänkte vi dra på Mårtens för langos (jag hade inte tänkt äta dock, inte sugen på langos efter floppen sist plus att vi hade ju faktiskt ätit nyss). Mårtens var dock sängt så vi drog till det lilla pizza/biljardstället mittemot gamla Saga. Tänkte bara ta en pizzaslice men det blev en timmas biljard också.



Lördagen bjöd på grillning. Vädret var lite emot oss även här men det fungerade ändå. Vi grillade hos Åsa och Kalle som har en riktig bad-ass grillplats på sin gård. Lite vin, Robinson och besök av Malin, Mange och Stina på det och kvällen var komplett.



Idag var vi bjudna på frukost hos Tompa och Sara. Gott! Hembakt bröd, två olika smoothies, the, juice, ägg o.s.v. (På bilden var allt redan uppätet, därav de tomma faten) Känns som något vi borde göra oftare. Sedan var vi på fikabesök på sjukhuset, följde med på en husvisning, städade, tränade, åt potatisbullar och sitter just nu i soffan och tittar på tv.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0