Helg på vischan.

Oj, vilken skön och avkopplande långhelg jag precis haft! Vi åkte till Skucku i torsdags efter jobbet och satte igång grillen. Henkes föräldrar kom kort därefter och sedan åt vi gillspett, kotletter, potatisgratäng och lite olika såser. Vi drack vin och päroncognac. Och så fortsatte i princip de följande två dagarna. Vädret var helt underbart så dagarna spenderades läsandes i solen och kvällarna med att äta och dricka. Så skööönt! Hoppas det blir mer sånt i sommar.
Just nu sitter jag i soffan med lår som är stenhårda. Tog nämligen med mig Kaxa till elljusspåret och sprang en halvmil. Det känns. Och det kommer förmodligen att kännas ordentligt mycket mer i morgon.




Våran stackars Kaxas nya stjärt. Känsliga tittare varnas..


Kommentarer
Postat av: Meeri

Låter som en härlig helg! Inget skydd av gumman integritet här inte haha. Pictures of her butt-job. Ser att Henke läser de viktiga nyheterna också! ;) Välkommen hem..

2009-05-05 @ 08:57:41
URL: http://meeri.blogspot.com
Postat av: Linus

Lilla Kaxa, det är inte lätt med paparazzis överallt.

2009-05-05 @ 11:36:23
URL: http://www.myrstaden.se
Postat av: Country for old men !!

Nu skulle man ju kunna tro att alla hade en så skön och mysig helg, men..... Det fanns de som jobbade och slet hela helgen också. I vår familj sliter vi ut en generation i taget tydligen.

2009-05-13 @ 13:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0