Mycket snack, lite bilder

Det fungerar fortfarande inte att ladda upp bilder =( Så störigt!!! Känns inte så skoj att blogga när man inte kan lägga upp bilder till. Nu tänkte jag i alla fall skriva lite och så kanske lägga upp bilderna ikväll om Henke tar med sig sin jobbdator hem. Henke jobbar dock till klockan nio så jag vet inte om jag är vaken då. Har varit så himla trött på sistonde så igår gick jag och lade mig vid halv tio och läste. Kvart över tio sov jag. Någon mer som är trött är Eva. Sover redan sin förmiddagslur. Brukar göra det tidigast vid tio, idag somnade hon strax efter åtta. Hon hade en jobbig dag igår med alldeles för lite sömn så hon tar väl igen det idag.

I helgen var vi alltså i Skucku, det var jättehärligt. Henkes föräldrar och Henkes farbror med fru var också där så vi hade många vakande ögon på Eva vilket innebar att våra kunde vila. Blev endel stickat och en del slappat. Hasse grillade fläskfilé som serverades med ugnsrostade rotsaker och tzatsiki. Vårigt och jättegott!
Skön helg, riktigt skön helg!

I måndags gick jag och Eva på en promenad runt Lillsjön med Kristine och Madde. Solen sken och det var superhärligt. I tisdags jobbade jag och igår var det fullt upp. Skippade jobbet för på förmiddagen hade jag en provtagning och på eftermiddagen skulle jag följa med på babysim, bägge i Brunflo, blev inte så mycket tid att jobba däremellan. På morgonen lyxade vi till det lite med att åka på Matbiten(?) och äta frukost. Det var mycket mysigare där än vad jag troddde efter att ha sett det utifrån. Frukost kostade 45kr och då fick man plocka åt sig från en liten frukostbuffé. Toppen. Kan nog bli fler besök där. Gick på en promenad med Kaxa i finvädret och kastade lite boll. Hade med mig kameran till babysimmet så ni kommer att få lite bilder därifrån också. Dock får ni inte se riktigt alla bilder.. Ledaren har en undervattenskamera och vi skulle få bli förevigade med den. Det var det absolut fulaste kort jag har sett i hela mitt liv!! Fattar inte riktigt varför vi skulle vara med på kortet men så var det i alla fall. Fast än Eva hade dykt under vattnet flera gånger under dagen så var det en gång för mycket när det var dags att fota. Eva fick alltså kallsup och vände bort ansiktet samtidigt som hon höll för Henkes ansikte och jag blåste bubblor. Sååå illa att det blev komiskt.Skulle få testa någon fler gång men blir det inte bra då heller så kanske vi köper en engångkamera man kan ha under vattnet.
Efter badet åkte vi till thaivagnen och köpte med oss lite mat till momma där pappa mötte upp. Bilder kommer alltså kanske senare.

Kommentarer
Postat av: Karin

Dumma bilder!

Måste vara er dators fel. Jag har inga problem med att lägga upp bilder på mig blogg.



Klart ni ska köpa en undervattenskamera. Hur kul som helst och kostar inte så mycket :) Det var ett måste när man var utomlands med kompisarna förr! Hoho.



Hälsa la famiglia.

2011-04-07 @ 13:28:05
URL: http://kakansfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0