Juli och Molly

Igår var det en aktiv dag. Precis som jag vill ha det!
På förmiddagen kom Stina och hennes dotter Juli förbi. Jag gick i samma klass som Stina ettan till nian och vi var även grundare till den mycket omtyckta men kortlivade föreningen Rädda Naturen.
Hon bor numera i Göteborg och har inte heller mycket familj här uppe så det är inte ofta vi ses. Var två år sedan sist. Jättekul att träffas och hennes dotter fick jag ju se för första gången. Hon låg ju i magen sist. Hoppas det inte dröjer så länge till nästa gång.

På kvällen var vi bjudna på grillpartaj hos Cissi. Var jättetrevligt och det gick faktiskt bra trots att det var sex barn med på tillställningen.
Eva hittade en bästis i Hillevi och försvann med en iPad på övervåningen och Bosse skötte sig också utan större anmärkningar. Lite falsettskrik får man väl ändå räkna med.
Det roligaste var ändå att träffa Molly! Tompa och Saras lilla nykomling som vi inte träffat än pga en massa sjukdomar. Men nu finns det inget som kan stoppa oss. Ska boka in en ny träff riktigt snart! Ps. Blev bara en enda bild på Molly och på den var hon sur. Lovar att fånga henne på fler och gladare bilder nästa gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0