Doktorsbesök x 2

Idag har vi varit på BVC för vaccination. De hade fullt upp. De sa att de låg efter men efter att ha pratat med de andra i väntrummet visade det sig att vi var tre stycken som hade samma tid. Således ingen tid till att prata om smakportioner och Evas mage. Hon skulle ringa i morgon så vi fick prata och ev boka in en ny tid. Vaccinationen gick mycket bättre än sist. Han blev inte alls lika ledsen. Hoppas han inte får ont eller feber ikväll bara.

Sedan var det ju våran krassliga lilla vovve. Pratade med en veterinär igår så Henke ska boka in en tid.
Hon är ju inte sig själv och har inte varit det på ett tag. Hon är riktigt sur. Ligger hon och vilar och någon rör sig i närheten så morrar hon. Hennes mage har blivit jättekänslig. Bajsar inne om hon äter något annat än hundmat, kräks på en gång om hon äter snö. Går jättelångsamt i trappor. Gör konstiga saker som att ställa sig på bordet och äta från stekpannan. Det skulle hon ALDRIG gjort förut!!
Jag misstänker att hon är deprimerad. Har varit mycket för henne med flytt och två barn. Hon är ju inte så bra på förändringar.
Men, vill ju utesluta fysiska problem först. Vill ju inte att hon ska gå och ha ont.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla kaxa hoppas hon piggnar till.. kanske hon behöver lite egentid ned er och lite extra bilder på bloggen??

Svar: Ooooh ja, hon skulle behöva massor av egentid med oss. Det är jag säker på att hon skulle må bättre av. Men... då var det just det här med tiden. Den finns ju inte riktigt för tillfället. Fullt upp skulle man kunna säga. Men varför det inte kommer fler bilder på bloggen på henne har jag ingen ursäkt till. =)
Jenny

2013-02-05 @ 23:05:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0