Jag lever fortfarande

fast jag vet att det inte verkar som det. Typ en månad sedan senaste inlägget. Skämmes. Har mest dåligt samvete gentemot mig själv, vet ju hur kul det är att gå tillbaka och läsa gamla inlägg och så dålig som jag är nu kommer det inte finnas mycket att läsa i framtiden.
Plus att det blir ju så himla mycket jobbigare att sriva om, utlandsresor, bröllop och så ofantligt mycket mer när man måste göra det på en och samma gång. Väldigt mycket lättsammare när man tar en sak i taget.
Börjar med Turkietresan! Mycket bilder och lite mindre text tror jag blir det genomgående temat för det här inlägget.
Resan gick väldigt bra och hotellet var MAGNIFIKT! Tror jag och Madde hörde till de som blev mest överväldigade. Har ju som aldrig bott på något femstjärnigt förrut och blev föundrad över precis allt. Hotellfoajén med glashissarna, alla poolerna, storleken på buffén, ALLT! Pratade med andra när vi var där och man kan väl lätt säga att vi var de som var mest imponerade, men det är väl härligt.
Sammanfattning av resan kan skrivas som så att det var sol, mat och sömn som var ledorden. En riktigt avkopplande resa! Somnade runt nio och sov ostört till kl åtta. Frukostbuffé, sola, lunchbuffé, sola, glass, duscha, middag, sova.
Solningen blev dock lite lidande av att jag brände mig andra dagen. Var jätteduktig och smorde mig med faktor 30 men räknade inte med att det skulle rinna av i poolen eftersom jag hade fått en helkroppsmassage med olja innan. På grund av detta blev det två dagar i skuggan med faktor 50 efter det och så en regndag på det innan jag tack och lov fick en solig sista dag. Men det var ruskigt skönt i skuggan också så det gick ingen nöd på mig.
Första dagen
Första middagen
Man fick även äta fyrarätters på olika restauranger vid fyra tillfällen under resan. De hade en fisk- en mexikansk- en turkisk- och en italiensk restaurang. En gång på varje fick man äta om man lyckades boka bord. Vi lyckades få bord på alla och det var super! Hade blivit lite småtradigt med samma buffé till lunch och middag varje dag.
Fiskrestaurangen, med utsikt över den privata stranden.
Foajén med sin ENORMA ljuskrona och sina fina glashissar.
Hotellet och poolen
Typ en tredjedel av buffématsalen. Helt enorm. Serverades typ tjugo rätter varje dag. Plus salladsbuffé. Plus efterrättsbuffé osv.
Sista kvällen, middag på den italienska restaurangen
Det var allt!
Allt var alltså super, förutom våra usla shoppingförsök som bl.a. resulterade i att vi blev jagade nerför gatan av en butiksägare som skrek " Dra årt helvete!" "Fuck you" och div annat. Vi rekommenderar inte att försöka pruta allt för mycket i Side.
Nu är det faktiskt för sent för att blogga om allt det andra så vi får väl se när ni får läsa om det. God natt!

Kommentarer
Postat av: kakdeg

Hotellet verkar ju jättebra! Vad heter det?


Svar: Oj, oj, hade helt missat denna kommentar. Tack blogg.se för den nya sidan så man faktiskt kan se allt som hänt och händer! Som ett mycket sent svar, Horus Paradise hette hotellet vi bodde på. Och det var grymt!!!
Jenny

2012-06-13 @ 20:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0