Aktiv sommar

Haft en eller två dagar med finväder också. Eller fint och fint. Det var över tolv grader och minimalt med regn. Har inte riktigt varit en solig sommar hittills. En av de där dagarna grillade vi med Oskar, Linn, Texas och Nikki. Och vilken grillning det blev! Går in på topplistan! Vi ordnade med köttfärsspett, kycklingfiléer, majskolvar, potatissallad, lök i folie, vitlökssås och ädelostsås. Sedan bidrog Linn och Oskar med ett grillspjut och halloumi. Måste jag säga att grillen vr proppfull och att våra magar också blev det. Pappa tittade spontant förbi och maten räckte gott och väl till honom också.



Eva får leka med de snälla stortjejerna på gården. Fast hon är för liten, och faktiskt mest förstör när hon är med, så är hon alltid välkommen att leka. Vilka toppengrannar vi har!



Fixat med mig en fin affisch hem från jobbet som nu pryder köksväggen. Måste dock skriva ut en ny så småningom, den här har varit med om lite tuff behandling och är lite knölig.



Varit på kalas hos Neo, var jättekul! Tyvärr blev det inga bilder tagna på plats men det syns ju hur laddad hon var =) På sig hade hon den fina klänningen hon fick av Tompa och Sara i födelsedagspresent.



Har haft en liten kusinträff på stråket. Med betoning på liten. Försökte få ihop ett gäng av kusinerna från mammas sida av släkten men det var bara jag, syrran och Annika som kunde. Men vi hade så trevligt så det gick då ingen nöd på oss. Satt på Kajplats 1 och käkade lite nachos och pratade. Syrran och Annika åt lite rejälare måltider men nu var det så att innan min kusinträff så var jag, Henke och Eva på Henkes kusinträff i Fanbyn. Det skulle bjudas på lite grillad korv var det sagt men när vi kom dit hade de grillat massor av kött och det fanns sallader och tre efterrättspajer. Det var så gott att jag var tokmätt när vi åkte därifrån.
Spenderade natten i Lugnvik då bussarna gick så dåligt, det var typ fem grader varmt ute och Annika och Malin bägge skulle ta taxi till Lugnvik.

Har varit på dop också. Henkes kusinbarn Karl döptes i Marielundskyrkan. Det var supertrevligt och vi fick massor av god smörgåstårta och fika. Eftersom jag målat av båda Karls storasystrar så var presenten ganska given.


Eva har verklien fattat tycke för uterummet. Sitter där och läser Bamsetidningar och vilar lite.


Sedan har vi haft Strandforssläktfest och varit på Maddes trettioårskalas, men det tar vi en annan gång.

Kommentarer
Postat av: Malin

Världens sötaste lilla Eva! Mosters prinsessa!

2012-07-28 @ 11:31:38
Postat av: Meeri

Hon är verkligen foto-genique lilla tjejen! :) Sötgumman...

2012-08-03 @ 11:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0