Semester

Ja, nu har vi varit på två veckors semester i södra Sverige. Har varit toppen! Spenderade en och en halv vecka i Kumla hos syster och tre nätter i Stockholm hos Karin. Trodde faktiskt att det skulle vara jobbigare att vara borta så pass länge när man bor hos andra hela tiden, men det var inga problem alls.
Kumlatiden var väldigt avslappnande. Spenderades till största delen i trädgården. Eva hoppade studsmatta med Ted och Klara och busade med deras kattunge Bobbie.
Det var ju midsommarafton nästan på en gång när vi kom ner och det firade vi med att dansa runt majstång, äta glass och grilla på kvällen. Supertraditionellt och mysigt.
Sedan hade vi även en härlig dag i en park med stor barnpool och så firade vi självklart Evas födelsedag med paket och tårta på sängen och barnkalas på kvällen.
Pressade även in ett Ikeabesök också. Inga större inköp men två stora kassar med diverse nödvändigheter.
I Stockholm fortsatte det lugna, avslappnade tempot. Första dagen hängde vi på en strand, andra dagen gjorde vi Skansen och sista dagen lunchade vi på stan med Kalle och Lars.
Sedan var det dags att åka hem igen. Tiden gick ruskigt fort!
Resorna gick över förväntan. Ditresan gick snäppet bättre än hemresan men bägge gick överlag jättebra. Tittade på lite dvd-film, stannade och åt och efter lite tröttgnäll somnade hon vid helv nio, nio och sov resten av resan.
Har tagit massor med bilder som jag hoppas att jag orkar fixa i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0