Många järn i elden

Oj, vad mycket vi har haft för oss idag. Knappt suttit ner på hela dagen. Var ju första dagen som Henke skulle jobba och vi hade ju tänkt att Eva skulle testa på dagis. Blev dock inte så. Blev öppna förskolan i Odensala istället.

Hittills har ju jag sovit i extrarummet för att jag ska vara så utvilad som möjligt om det skulle sätta igång men nu är det slut på lyxen. Är för trångt för at alla tre ska kunna sova i sängen, jag behöver MYCKET plats, så nu sover jag uppe hos Eva och Henke i gästrummet. Vill ju inte att hans klocka ska väcka henne på morgonen. Så i morse vaknade vi klockan NIO. Eller. då vaknade jag och väckte Eva. Klockan tio skulle jag vara på möte på MVC så det blev lite stressigt minst sagt. Hade ju kunnat lämna Eva på dagis men då hade jag ju verkligen blivit tvungen att dumpa henne där och första dagen vill man ju kanske vara lite smidigare. Hörde av mig till Linn och tjugo i tio lyckades vi vara klara och slå följe med dem till Odensala. Eva skötte sig ypperligt på MVC och var väldigt intresserad av allt som hände. Bebisen ligger väldigt långt ner och det lät på sköterskan som att det nog inte var så länge kvar.
Hängde sedan på Öppna till klockan var typ ett och det kommer nog bli ett fast inslag i framtiden. Eva hade superskoj och älskade sångstunden och alla roliga saker.

När vi kom hem gick vi på en hundpromenad från helvetet. Eva hade suttit färdigt i vagnen och skulle gå själv. Fick utbrott så snart vi inte gjorde exakt som hon ville. Tänkte ju då att hon måste vara väldigt trött så när vi kom hem bäddade vi i odning i soffan, åt lite mellis och tittade på Björnbröder. Och sedan början av Airbuddies men ingen sömn så långt ögat kunde nå. Men hon satt snällt stilla och vilade så det fick väl räcka då.
När hon började piggna till lite så målade vi med vattenfärger. Jättekul! Första gången vi gör det hemma men det kan nog bli fler.



Sedan gick vi ut i höstrusket (!) och lekte tills Henke kom hem.
Lagade sedan mat lite kvickt och sedan hade Trivselkommitésmöte. Blir väldigt enkelt ordnat denna gång eftersom typ ingen kan vara med. Jag och Henke vet ju inte hur framtiden ser ut riktigt så vi kan ju inte lova så mycket. Får lägga mer krut på höststädningen istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0