Snart semester!

Mycket som hänt... igen.
Åker utomlands i morgon och känner att en uppdatering skulle vara på sin plats innan flyget lyfter.
Har ingen aning om vad jag gjort i veckan som gått. Har så himla dåligt minne. I slutet på förra veckan var jag på badet med Linn och Texas och Helena och Ville. Det var jättemysigt. Eva har varit lite spak efter den senaste tidens sjukdom så hon satt där snällt i en grund del av bassängen och lekte med sina badleksaker medan grabbarna busade på i maxfart. Noll vattenrädsla och noll självbevarelsedrift =)
I helgen så var det ettårskalas för Texas också. Gav honom en stjärnteckenstavla. Har tagit kort på den så jag ska försöka ladda upp det fotot snart. Det var jätteroligt att vara där, hela lägenheten var fylld med barn som lekte hej vilt. Eva släppte lite av sin blyghet och busade på ganska duktigt. Glömde kameran i bilen.
På söndagen var det ännu ett kalas. Evelina har fyllt år så det firade vi med en helt underbar maräng suissetårta. Till Evelina hade jag fixat en korg med höstmys. En burk där jag balandat ihop en mjölblandning som hon kan blanda med vatten och få till rågbröd, ett ljus och ett förkläde. Hoppas hon får en mysig kväll i veckan.
Evas nätter har varit mestadels katastrof den senaste tiden. Vaknat tusen gånger per natt och velat upp. Ibland vill hon vara uppe i flera timmar. Inte skoj för föräldrarna. Igår lade jag henne kl sju och klockan tio vakande hon. Henke har varit krasslig (förklarar mer nedan) så han fick gå och lägga sig medan jag stannade uppe med Eva. Trots tydlig trötthet ville hon INTE gå och lägga sig. Halv ett somnade hon igen och det var efter ett extremt plågsamt användande av femminutersmetoden. Men det verkade fungera för när hon äntligen somnade sov hon resten av natten! Vaknade vid halv sju då hon fick välling och fortsatte sova till klockan nio.
Henke lyckades i alla fall spy igår. Jag blev såklart skitarg på honom. Förstöra min resa på det viset! Men då skärpte han till sig och började må bättre. Idag känner han sig frisk. Diagnosen vi ställt är utmattning av de senaste nätternas stora sömnbrist.
Idag har vi haft fullt upp med att handla till resan. Allt från solskydd till en stor falukorvsring har inhandlats. Nu sover tösen och sedan ska vi skynda till simskolan och sedan hem och packa. Phu! Blir skönt med semester =)

Kommentarer
Postat av: Linn

Hoppas att ni kommer att ha det bra i värmen. Vill fortfarande hänga på men gubben säger annat...

2011-10-23 @ 21:55:03
URL: http://littlemisslinn.blogspot.com
Postat av: Linn

Hoppas att ni kommer att ha det bra i värmen. Vill fortfarande hänga på men gubben säger annat...

2011-10-23 @ 21:55:40
URL: http://littlemisslinn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0