Ful kaka.

Hahahaha, det där blev den fulaste kakan någonsin!! Om ni såg avsnittet av Desperate så var den mycket mer lik Gabrielle's än Bree's =)
Den skulle vara inne i 40 minuter så när den tiden gått testade jag om den var klar med en provsticka. Ingen smet fastnade så jag stjälpte upp kakan på en tallrik. Då ska även nämnas att ytan hade blivit ganska bränd. Insidan var dock helt flytande. Det var så himla mycket fett i smeten, 200g, att det måste varit därför det inte blev kletigt på provstickan. Gav ju inte upp då utan föste tillbaka kakan i formen. Inte helt utan problem. När det hade gått en timma och en kvart hade den stelnat i mitten. Den smakade bra men såg ju ut som fan. Var ju ganska svårt att få tillbaka ananasen och kiwisarna i samma fina mönster det hade varit från början. Ja, ja, bättre lycka nästa gång.

Nu håller jag på att baka morotsbröd efter eget recept. Tompa och Sara kommer förbi för lektion två i stickkursen och samtidigt ska vi bjuda på middag. Tänkte då baka lite bröd till och hade en flaska morotsjuice hemma och morötter. Tog ett gammalt recept och bytte ut lite och lade till lite. Får se hur det blir.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0