Sticka grytvantar

Igår var det alltså ännu en jobbdag. Hade faktiskt kunnat tänka mig fler jobbdagar i veckan men ekonomiskt sett så är ju faktiskt det omöjligt. Satt och ritade hela dagen, tråkigare kan man ju ha.
Hann inte mer än hem och ligga i soffan ett tag, för jag blev jätteåksjuk av bussresan hem, innan min hemmaman hade ställt maten på bordet. Slevade i mig den lite snabbt och åkte sedan hem till Elin för ett syjunta möte. Missade ju förra mötet för då var vi på sjukhuset. Elin bjöd på fika och det blev mer pratat än stickat. Försökte mig på att göra både och ett tag men då var jag tvungen att repa upp flera varv för jag kan faktiskt inte göra två saker samtidigt.
Har stickat klart de små norska tossorna och nu börjat med ett par vantar. Det ser ut som att de blir fina men väldigt stora. Ser mer ut som en grytvante. Hade de inte varit så tjejiga hade nog Henke fått dem.



Idag blev det en lugn hemmadag. Hade planer på att ta en promenad runt Lillsjön men evas sovtider satte käppar i hjulet för det. Hon brukar ju sova länge på förmiddagen och kort på eftermiddagen. Idag gjorde hon tvärt om vilket resulterade i att när hon vaknade var det bara att äta mellis och åka och hämta Henke. Vi skulle till Lugnvik och äta middag hos pappsen. Det var jättegott som vanligt.

Eva spenderade förmiddagen med en god bok.

Kommentarer
Postat av: A-L

Glädjer farmor.

2011-03-18 @ 16:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0