Allt och lite till

Oj, oj, oj vad mycket jag har att skriva om nu. Var alldeles för länge sedan. Känns lite övermäktigt att blogga just nu faktiskt.
Tar det kort i alla fall.
Träslaget i Ånge! Klockan var ställd på 05.30 för klockan sex fick vi hämtning. Vädret var toppen så det kändes i alla fall riktigt bra. Första matchen gick av stapeln klockan 08.00 och detn gick mot förra årets vinnare. Förlorade vi den så fick vi bara en till match. Och det var precis vad som hände. Klockan 10.00 hade vi vår andra match och även fast vi vann den så var det ju över. Satt och kikade lite på de andra matcherna i finvädret då plötsligt tromben man läst om i tidningen drog förbi. Korvstånd och filtar flög iväg och vi tog skydd i ishallen. Stormen var ju kortvarig men blåsten höll i sig resten av dagen och kvällen. På campingen så grillade vi och fick hålla till i en gammal lada där vi hade det så mysigt så. Efter lite frisbee, kubb och frågesport så var det läggdags. Klockan var då halv tolv. Inte riktigt samma drag som för två(?) år sedan. Men dagen efter var väldigt mycket skönare =)


PS. Henke och Martin badade också.

Nationaldagen firades i Lugnvik med syster och Ted. Det var mysigt! Vi köpte korv, lotter och ankor till ankracet i Semsån. Gick en tipspromenad också men vann inget på hela dagen. Avslutade med middag hos pappa.



Johanna kom hem så vi fick möjlighet att träffa henne och Agda. Det är helt sjukt vad stor hon blivit, det är svårt att förstå att folk som inte träffat Eva på länge upplever samma sak. De kommer hem igen om en månad och då ska vi umgås lite mer.



Eva satt inte still en minut. Som vanligt =)


Eftersom vi haft rekordvärme i flera dagar, typ 27 grader, så behövde vi svalka oss lite. Linn och Texas bjöd hem oss på bad och fika och det tackade vi självklart inte nej till.
Eva var till en början väldigt förskräckt över det kalla vattnet och Texas självsäkra plaskande men efter ett litet tag så lärde hon sig att det var skitkul!



Idag var jag och Kristine på Friskis utegympa. Det var superkul och var inte alls så kämpigt som jag hade befarat att det skulle vara. Ska bli kul att äntligen få komma igång med träningen igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0