Djungelhuset

I går var vi på Djungelhuset. Eva var inte det lättaste att ha med sig dit. Hon var precis ÖVERALLT. Hon kröp till de enda ställena hon inte fick vara hela tiden. Men det var kul ändå för vi fick träffa Madde och Neo, Linn och Texas och Ida, Peter och Tove.
Vad gjorde vi idag då? Jo, vi var på Djungelhuset =)
Jag hade tänkt att dra till Jamtli och hörde därför av mig till Madde som också har familjekort där. Hon hade däremot planer på att åka tillbaka till Djungelhuset för ett annat kompispar skulle dit. Vi gjorde därför om våra planer och åkte dit vi också. Det gick bättre den här gången. Eva lekte på rätt ställen och försökte inte rymma allt för många gånger.

När vi hade varit hem för att sova och hämta hunden åkte vi till Odensala. Där var vi bjudna på middag. Henke skulle på jobbfest så han var inte med men Henkes momma hade kommit från Sundsvall så hon var där. Hennes egentliga ärende i Östersund var ju att fira Henkes trettioårsdag men hon var en dag tidig. I morgon ska vi dit på middag igen, det är då Henke fyller år, och på söndag ska vi ha lite kalas här.



Lite elektriskt hår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0