Släktkalas

Har varit fullt upp i några dagar. Släktkalaset blev jätteroligt. Vädret var jättebra så kvällen startade på min farbror och hans frus baksida. Fick en välkomstdrink och så pratade vi och umgicks ett tag. Min kusin Karin kom förbi också med sin lilla en veckors plutt. Såå liten och såå söt. Blev dock bara ett enda kort på honom och det var dåligt dessutom. Eva har lärt sig att linsskyddet minsann ska sitta på kameran och vill inte att det ska slarvas med utrustningen om ens för en sekund.
Vi fick väldigt god mat!! Kött, från en av gästernas bondgård, med potatisgratäng och hjortronsås och därefter en massa goda ostar innan det var muffinsdags. Jag som ska försöka äta mindre och fler portioner nu pga min mage följde ju sannerligen inte mina instruktioner den kvällen.
Efter allt ätande blev det först en bouleturnering och sedan lite dart. Mitt lag var överlägset sämst på boule (tror jag var sämst av alla) och lade mig någonstans i mitten när det kom till dart. Darttävlingen blev inte så långvarig då det började bli mörkt och pilarna som inte fastnade försvann i buskarna under. Himla kul kväll var det i alla fall och jag hoppas att det blir en årlig tillställning.



Några dagar senare var det födelsedagskalas. Madde fyllde 29 och jag och Hanke hade fixat barnvakt för att kunna gå bägge två. Vi träffades och åt på Brunkullan och det var supertrevligt. Återigen var det superväder och det var jätteskönt att sitta ute. Åt den goda pastan som jag åt när jag och Åsa var där. Drog ner på stråket senare men gjorde kväll ganska tidigt. Måste börja inse att man börjar bli lite för gammal för det där nu.
Batterierna var slut i kameran så det blev inga bilder. Ska se om jag orkar ladda upp bilderna från Henkes telefon.

Vädret har hållt i sig och igår åkte vi till Lillsjön och badade. Det var första gången Eva badade i en riktig sjö och hon älskade det. Plaskade på som om hon aldrig gjort annat. Träffade Linn, Oskar och Texas där och det lkan nog tänkas att det blir någon repris på det i sommar.


Ignorera tjej i bakgrunden som kliar sig på ett opassande ställe.

Eva verkar ha kommit över den värsta gnällfasen för den här gången. Två av de tre tänderna har kommit fram och Eva är återigen en gótjej. Hon äter som hon ska och är helt underbar.
Henke är på fest ikväll så jag ska göra det jag alltid gör när han är borta. Göra mackor, te och titta på skräckis. Silent Hill står på menyn ikväll.

Slutligen en bild på min partyprisse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0