Tjejfest och pojkdop

Här kommer då först av allt den utlovade bilden på söta lilla Henny, som vi kommer att kalla henne tills hon fått sitt riktiga namn =).



Klart att voffsingen fick vara med på en bild också


Vi har även varit på EFS och fikat igen. Denna gången med Karin, Joel, Kristine, Mats och Leo.


I fredags var det stråketdags! Tjejfest stod på schemat och Henke var deporterad till Odensala. Vi blev ett gäng och även fast de första kom redan vid fyra så kändes det som att vi hade alldeles för lite tid på oss. Vips så var klockan tio och bussen skulle gå. Det var uppehåll ända tills vi skulle gå till bussen, då öppnade himlen sig och det öste ner regn. Vi tryckte ihop oss i busskuren och väntade. Och väntade. Bussen var nästan en halvtimme sen men tillslut tog vi oss in. Gick en sväng på stråket och gick in i ett tält och tog ett glas och sedan bestämde sig majoriteten för att gå in på Marité. Tyckte inte riktigt om den idén eftersom det var sent, kostade 100kr och det bara är stråket en gång om året. Jag, Kristine och Ida gick därför tillbaka på stråket och gick in på Sommarlandet. Det var kul. Till en början. Men ganska snart märktes det att man var lite för gammal då det var alldeles för mycket folk och alldeles för hög musik. De klagomålen hade man inte direkt för fem år sedan. Jag och Kristine gick därofrån och åt en nattkebab och åkte hem.


I söndags var det då lilla Leos dop. Det var jättemysigt och vi fick så mycket gott att vi inte ens behövde äta middag. Först fick vi smörgåstårta och sedan hade Kristine bakat fyra olika tårtor, alla med olika fyllning. Det var dessutom en köpt tårta, en köpt chokladkaka och flera kladdkakor.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0