Sur-Eva

I går på förmiddagen var jag på ultraljud av gallan. Det gick på ett litet kick och jag fick beskedet att det inte fanns några stenar på en gång. Jag kände ju på mig att de inte skulle hitta något eftersom jag inte har ont på det ställe där det borde göra ont. Men nu vet vi i alla fall ännu en sak jag inte har problem med =) Jag har fått instruktioner att ringa läkaren så ska vi se vart vi ska ta vägen framöver.

Idag har jag, Henke och Eva varit på Björkbackas café för att träffa min gamla kompis Stina. Hon bor inte här längre så det är inte så ofta vi träffas. Det var riktigt kul att träffas även om det inte blev så långvarigt. Jag har lovat henne att nästa gång hon kommer upp så får hon bo hos oss och jag hoppas att hon tar det erbjudandet någon gång i framtiden.

Anledningen till att vi inte blev så långvariga på cafédaten var att vi skulle hem och laga mat. Hade bokat in en middag hos Tompa, Sara och lilltjejen och lovat att vi skulle ta med maten. Vi hade sagt att vi skulle vara där redan klockan fyra så att vi kunde vara där ett tag fast Eva ska hem och sova kl sju. Vi bjöd på vegetarisk lasagne så jag gjorde i ordning allt hemma innan vi åkte. Då var det bara att ställa in den i ugnen när vi kom dit.
Det var jättetrevligt och lilltjejen är verkligen hur söt och snäll som helst. Sov sött i min famn ett bra tag. Enda problemet var Sur-Eva. Hon är inte så trevlig för tillfället. Tre tänder på en gång är lite för mycket att hantera och hon är riktigt gnällig. Tur att hon är söt =)
Tog såklart foton men de är på kameran som är i bilen som Henke har åkt iväg på fotboll i. Kommer bilder senare helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0