Massor

Ja, vad annat kan jag säga om den senaste tiden annat än KALAS! Shit vad mycket kalas vi varit på den senaste tiden.
Den 9:e var vi på Helenas 30 års kalas, den 13:e var vi på Kristines 28 års kalas och den 17:e var vi på Neos ettårs kalas. Och det är inte slut än, på söndag är det dop för Leo, den 26:e är det släktkalas och den 27:e fyller Madde år så henne ska vi fira med att gå ut och äta. Phu! Men kul är det! Och gott! =)

Förutom kalasat så har vi hunnit med lite annat också. Jag och Anna-Lena har varit på bio igen. Den här gången var det jag som bjuppade. Eller egentligen var det Ingeborg som bjöd för hon hade, precis som Anna-Lena, biljetter som gick ut. Vi träffade pappa och Micke och såg Hanna. Handlade om en tjej som blev uppfostrad av sin pappa att bli en mördarmaskin. Var helt okej tyckte jag.

Vi har även varit på dagisbesök. Vill ju kolla in de olika ställena innan man ställer sig i dagiskö. Dock har vi lite dålig tajming, det är ju sommar så det är hopslagningar till höger och vänster. Vi gick på Lillfjällets förskola och tog en titt. Den ligger supernära vårat nya boende så det lutar nog åt att det blir det stället. Tyvärr var ju nu tre avdelningar stängda och vi träffade bara en fröken så det är svårt att bilda en uppfattning. Fröknarna är ju de viktigaste tycker jag och det är ju ett stort dagis så det är ju inte så stor chans att man får just den man pratat med. Men farmor har gett oss lite insidertips så vi vet nog åt vilken avdelning det lutar åt.



Sedan har vi varit i Johannas stuga!! De är uppe här på semester så vi passade på att åka dit och övernatta. Det var så himla mysigt. Vi hade supertur med vädret och var ute precis hela dagen. Och satt ute till klockan tolv. Kalle hade köpt en mirakelmyggmaskin som gjorde att vi kunde sitta ute precis så länge vi ville. Det går ALDRIG annars. Vi grillade och mådde så himla gött. Hade kunnat stanna en vecka! Men vi åkte hem nästa deg efter ett lunchstopp på Åsarnas skicenter. Köpte en vinterjacka till Eva för 75kr. Det gäller att passa på =)


Om ni titar noga i bakgrunden så ser ni deras fina zinkbadkar som står mitt på tomten med ett himmelssängsmyggnät över. Så himla mysigt!


Söta Agda


Eva ratar alla leksaker för pappas ölflaska.


Ser ut som hon är rustad för storm men egentligen är hon bara rustad för bananätning.


Johanna suktar efter Kalles rombananer.


Glad efter god mat och flera glas rosé.


Svensk sommar som bäst!



Och så några av de vilda djuren vi sötte på under våran vistelse i vildmarken.


Vi har varit en snabbvända till Skucku också. Henkes kusin med familj är här och hälsar på så då passade vi på att träffa dem. Karin och Joel är hemma dessutom så de hängde vi också med.


Tackar vänligt men bestämt nej till Karins macka


Bytt om till kalaskläder och redo för Neos fest.

Nu ska jag inte heller glömma bort lördagen som delvis spenderades i Hackås. Åkte dit på loppis som visade sig vara fyra bord. Tröstade oss med fika på "Kvärna".

Ikväll var Therese och Mattias här för att fira Eva i efterskott. Fick en jättesöt servis som kommer att komma till mycket bra användning!



PS Evas första googling: xn--8ll+  0-7wad7l54vpc

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0