Ännu en sammanfattning

Har som inte så mycket tid eller lust till att blogga när solen skiner så nu har det varit ett litet uppehåll. Ska försöka sammanfatta tiden som gått.

Midsommarfirandet blev toppen. Hade hur mysigt och trevligt som helst ute i garaget. Eva somnade snällt och sov hela natten så vi fick fira ifred. Förrätt, grillat, efterrätt, bål och snacks gjorde att man blev ganska mätt. För att förbränna det där extra man hade satt i sig så blev det en liten Kinect turnering (särskrivning, jag vet, men man förstod inte vad jag hade skrivit annars) i pingis. Det var skitkul. Svingade på av bara fan så man hade träningsvärk dagen efter. Men det gav resultat och jag gick till final där jag tyvärr förlorade mot Helena Edwang. Testade även sjukamp och dans. Lika kul det!


Stolta mamman Lisette med den supersöta lilla Annie. Helt sprillans ny och skötte sig exemplariskt på sin första midsommar


Dagen efter midsommar åkte vi till Åre med Linn, Oskar och Texas. Vi skulle köpa bil och de har stuga där så vi sov över där. Bilen inhandlades på lördagkväll och det firades med lamm- och älgbiffar med lök och Oskars goda potatisgratäng från midsommar. Lite vin till det så var ju kvällen perfekt! Eva somnade snällt i sin resesäng och sov natten igenom utan avbrott. Kaxa skötte sig också utan anmärkningar så man var riktigt stolt. Inte alltid familjen sköter sig så bra =)


Dagen efter letade vi reda på ett öppet fik, inte det lättaste i Åre på en söndag, och mös lite i det nästan fina vädret.


Sedan, den 29, var det då Evas ettårsdag!! Den firades inte så fasligt mycket för hennes kalas skulle ju hållas på lördagen men en liten fikautflykt var vi ju tvugna att få.
Åkte på Frösön och fikade på EFS. Billigt och gott och fin utsikt. Köpte även en liten present till Eva, en liten virkad muffins.


Lite mys med pappas tröja


Det kittlar så skönt i magen


Jag och Åsa var ut och åt på kvällen. Fick otroligt nog bord på Brunkullan och maten var jättegod. Tog bussen hem vid halv elva och då var det fortfarande jättevarmt i luften. Härligt.

Har ju varit många fina dagar nu och en av de spenderade vi på gården. Hela dagen hängde vi där. Eva fick låna Alfreds lilla pool, han har fått en större nu, och hon lekte med den nästan hela dagen. På kvällen grillade vi och efter det skyndade jag iväg på Utefriskis. Efter det bjöd Anna-Lena mig på bio. Hon hade biljetter som var på väg att gå ut så vi gick och såg Kronjuvelerna. Riktigt bra faktiskt. Helt klart sevärd!


I fredags var vi på ettårskalas hos Rut. Det var jättemysigt och vi bjöds på en massa gott. Barnen lekte på golvet och hade hur kul som helst.



Sedan var det då dags för Evas kalas och det blev superlyckat. Trots väldig stress under förberedelserna så blev dagen super!! Eva fick massor med fina presenter och fick leka med alla sina kompisar. Sammanlagt under dagen tror jag att det kom 17 vuxna och typ 8 barn. Fullt hus nästan hela tiden. Jättekul!!


Det blev fest i dagarna tre för oss för idag har vi varit på Texas namngivning. Det var jättekul. Återigen supergott fika och en massa bus för de små.


Självklart ska fötterna doppas i champagne på en namngivning



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0