Liten uppdatering

Oj då, nu har det visst gått ett bra tag sedan jag skrev... igen. Har blivit ganska kass sedan Eva kom. Fast jag är ledig hela dagsrna och man skulle kunna tycka att det skulle finnas massor av tid så är sitta vid datorn inte ett alternativ. Ska jag göra något som inte innebär att ägna henne massor av uppmärksamhet så måste det åtminstonde innefatta mycket rörelse och att det händer intressanta saker hela tiden. Hon blir förbannad så fort jag sätter mig vid datorn i mer än två minuter.

Tänkte uppdatera lite om husköpen, det blev itna. Alla tre husen steg ganska mycket i pris så vi lade oss. Har dock en förhoppning om att kanske få köpa ett hus utan mäklare problemet där är bara att de som bor där måste hitta ett hus de gillar. Håller dock tummarna för att det händer snart.

Detta är några av de saker som hänt sedan sist.

Grillat korv hos Madde, David och Neo. Det var jättemysigt och en perfekt helgsysselsättning.



Evas goda humör höll dock inte i sig hela dagen.


Har dessutom vågat mig ut på en drinkkväll med Åsa. Eller drinkkväll och drinkkväll. Drack en och en halv. Träffades på Solo för vi hade hört att de har grymma drinkar där. Det hade de verkligen fast jag fegade ur och tog ett säkert kort, en Mojito. Martin och co dök också upp och det var trevligt för jag har inte träffat honom på läänge. Det var riktigt bra på Solo ända fram till dess att dj:en kom. Då förvandlades jag till en gammal surkärring. Men seriöst, det finns ju intte direkt något dansgolv, då är det väl meningen att man ska kunna sitta och prata? Det gick inte alls. Gick att skrika till den som satt närmast men resten av sällskapet var bara att glömma. Övertalade några ur sällskapet att gå till Paus istället. Hade tänkt ta bussen 23.30 hem men missade den och var tvungen att vänta till kl 01.00 och stod inte ut inne på Solo. På Paus var det lite mysigare och jag beställde en varm choklad med Mintu. Hade trevligt och pratade(!) tills bussen gick och då hade jag bara druckit halva min drink. Härligt att kunna gå ut och vara wild and crazy precis som förr. =)

Har även haft matjunta. Det var min tur den här gången och temat var Frankrike. Till förrätt blev det toast med gratinerad Brieost, till varmrätt Boeuf Bourguignon med rotmos och hembakade baguetter och till efterrätt chokladfoundue. Gott blev det faktiskt. Grytan gjorde jag dagen innan för den skulle koka i fyra timmar så det kändes inte som att det var så mycket jobb heller.

Här kommer lite blandade Evabilder.

Har övat lite på hoppgungan. Går sådär. Hon har inte riktigt fattat att man måste böja på benen för att det ska bli någon gung i den.


Har även lärt sig att sitta helt på egen hand.


En väldigt vanlig min på Eva just nu. Vet inte om det är så att det klias skönt mot tandköttet men hon kan hålla på och göra pruttljud i en evighet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhhh mysigt med grillning! Längtar efter vår veranda =) Hon e sååå söt, oavsett vad hon gör för min ;-)

2011-02-03 @ 14:22:17
URL: http://lissepisse.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0