Listor

Tiden efter jul har ju som sagt varit lite seg och tråkig. Bland annat på grund av sjukdom men också för att jag har varit för lat för att få tummen ur och hitta på något. Nu ska det bli ändrigt på det. Planer ska göras och listor ska skrivas. Jag är ju en sådan person som behöver en lista att bocka av för att jag ska komma igång.

Igår hade jag i alla fall en fikadate på stan med Linn och Lisa och deras småttingar Texas och Rut. Det var himla trevligt. Det var lungt och skönt på Törners också, inte kö runt hela caféet som det varit hela jullovet.

Idag blev det en lista där jag lyckades bocka av en hel del. Bland annat så gjorde jag barnmat. Morots- och palsternackspuré. Tvättade, organiserade Evas papper och tvingade iväg Henke på After Work. Han har varit emot tanken att gå på krogen med Eva men jag tycker att det räknas som restaurang när man går dit klockan tre och praktiskt taget är ensam där. After Work är ju en av mina största hobbies och det vill jag inte sluta med!
Det var sååå gott. Åt pasta och jag har ju inte ätit på restaurang sedan innan Eva föddes så det var grymt. Eva var på finhumör ungefär halva tiden sedan blev det gnälligt. Som tur var hade farmor vägarna förbi och hjälpte att underhålla den lilla.
Eva fick även provsmaka min nylagade puré och tjöjdes (seriöst hur stavas det?!?) som en galning. Tydligen inte gott på en fläck.


Kommentarer
Postat av: Emma H

Hon är så söt eran lilla tös! Men jag funderar vem hon är mest lik? Man ska inte begränsas av att man får barn, men det blir ju på ett annat sätt! Hälsa familjen! Farmor ser så stolt ut, med all rätt! =)

Kram EMma

2011-01-14 @ 21:02:10
Postat av: Karin

Vad passande att Farmor hade "vägarna förbi" bara sådär! Någonting säger mig att hennes radie för att ha "vägarna förbi" är rätt bred just nu :)

2011-01-15 @ 18:27:21
URL: http://kakansfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0