Helg

I fredags så blev jag bjuden på filmkväll till Kristine. Det var jättemysigt! Hon hade bakat kanelmuffins och gjort blåbärssmoothies. Mmmmm! Vi såg på den senaste Julia Robertsfilmen.
I lördags så åkte lilla familjen in till stan och gick en liten promenad på isen. Vädret var fint och väldigt varmt och det var jättemycket folk ute. Det är ganska otroligt att det varje helg är så mycket folk i Badhusparken. Det är som att det vore festival hela tiden. Jättehärlig stämmning som man bara blir glad av. Träffade sedan Tompa och Sara och gick på Wedemarks och fikade lite. Till middag plockade vi fram en av älgstekarna vi köpt. Vet inte om jag nämnade att när vi var hos Lisette och Daniel så shoppade vi lite älgstek och nu var det dags att tillaga den. Gjorde en klassisk slottsstek. Fick den rutiga kokboken av Anna-Lena och när jag bläddrade igenom den så hittade jag receptet på slottsstek och insåg att det var det vi åt när jag var liten. Det var min favoriträtt och såsen är heeeelt magisk. Egentligen var steken lite för liten för att göra grytstek av men jag körde på ändå. Köttet kunde ju blivit bättre men såsen blev exakt som jag kommer ihåg den. Så gott! På kvällen kom Tompa och Sara förbi och tittade på film.
I går så åkte jag på loppis på folkets hus. Jag var där lite senare och det var faktiskt inte jättemycket folk. Ganska skönt att knata omkrig helt själv. Köpte bland annat en åkpåse för 40kr. Inte direkt en sådan som vi hade tänkt oss men den fyller ju sitt syfte helt klart.

Klar med första sockan också!


Kommentarer
Postat av: a-l

Snyggt !!!!!!!!!!

2011-02-28 @ 20:56:39
Postat av: Lisse

Duktig tjej du e!!!

2011-03-01 @ 16:17:15
URL: http://lissepisse.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0