Födelsedagsmiddag

I onsdags var jag och tog en kvällsfika med Åsa. Vi hade sådan tur att vi lyckades pricka in Tingshusets enda öppna kväll. Det var skitmysigt och eftersom Henke jobbat hela veckan och jag varit hemma så behövde vi skvalleruppdatera oss lite.
På torsdagen träffade jag Sara och Moa och käkade lunch på Åhléns. Trevligt, trevligt!
Fredagen blev inte riktigt som jag tänkt. Eva sov till tjugo över nio och sabbade alla planer. Henke jobbade i alla fall bara halvdag så vi träffade honom och åt lunch på indiska restaurangen. Det är grym mat där. Bästa lunchen i stan!
I går fyllde svärfar Sune år. Grattis!! Vi skulle ner på byn för att köpa present och lite festprylar. På ÖB träffade vi pappa och Ingeborg så vi bestämde fikadate på Tingan. Köpte förresten kräftdekorationer för över 600kr så märks det inte att det är kräftskiva på Ärtvägen nästa helg så vet jag inte vad jag tar mig till. Köpte en bok till Sune i present. En bok av Sara Lövenstam. Den utspelar sig i Lugnvik och jag var kompis med henne på dagis. Lite tufft. Hoppas den är bra. Sune bjöd oss på middag på Loftet på kvällen. Åt tequilaspettet som är grymt. Eva åt massor av korv med pommes och var en liten ängel hela kvällen.
Idag var vi på auktion på Tengens igen. Linn och Oskar hängde på. Det var inte lika bra saker som sist och det var högre priser men några godbitar fanns det. Tyvärr fick jag bara med mig en av dem hem. En stor uppstoppad duvhök men vingarna utfällda. =) Helkonstigt, jag vet, men det kommer att bli grymt i trappan i nya huset. Jag lovar!

Grinonge


Grimasexperten


Festfin för farfar


Har påbörjat ett lamprenoveringsprojekt också. Köpte lampan på auktion för typ tio år sedan men det är först nu jag fått tummen ur. Hoppas på att få klart projektet snart också. Man vet ju aldrig med mig. Kan ju ta ytterligare tio år.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0