Riktigt sommarväder

Igår var det filmkäll! Vi bjöd hit Kristine och Mats på lite muffins och film. Jag är ju buzzador och fick testa Lovefilm. Det innebär lite kortfattat att jag fick fylla i en lista på deras sida med filmer man vill se och sedan skickar de hem två filmer från den listan till en. När man sett filmen/filmerna så skickar man tillbaka den portofritt till dem och så skickar de en ny film från listan. Vi får testa fyra filmer under en månad gratis. Tror vi ska fortsätta efter att månaden gått ut. Ganska praktiskt det där. Kommer dock ta två filmer i månaden, tror det räcker. Kostar 49kr/månad. Fyllde i typ 15-20 filmer jag ville se. Fyra av dem var zombiefilmer och tro på fan att de första två filmerna jag fick hem var zombirullar. Den vi valde att se med Kristine och Mats var Zombieland. En komedi. Den var helt ok, väldigt underhållande.
När jag fyllde år fick jag en muffinsmix av Kristine och Mats och ny användes den. Blev riktigt goda muffins faktiskt och det var väldigt lätt att göra dem.



Idag har jag och Eva varit på babymassage med föräldragruppen i Brunflo. Det var mysigt och alla barnen betedde sig toppen. Eva kissade dock ner hela sin handduk. Nä vi kom hem tog vi en promenad och det är helt otroligt att jag kunde gå i linne! Det är så varmt att det var riktigt somrigt.



Den här bilden har jag satt ihop från tio foton så den kan se lite skum ut. Men visst bor jag fint!






Titta Karin, hon gosar med Lille-Skutt!


Kommentarer
Postat av: Karin

Jihooo! Lille-Skutt!

Alla behöver en Lille-Skutt, detta ser ut att bli en bra vänskap :)

2010-10-02 @ 14:13:11
URL: http://kakansfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0