Yoga

Nu har vi varit på vår första baby-yoga! Det var kul så nu ser jag fram emot de kommande onsdagarna. De började med en mjukstart eftersom de flesta av oss (vi var fem mammor) inte testat yoga förut och det är olika hur mycket man klarar av efter graviditet och förlossning. Alla småbarnen var jättesnälla och det var oväntat lite gnäll. Eva tyckte mest att det var jättekul att se morsan sträcka och töja i kroppen. Hoppas det får min stackars svullna mage att börja bli sig själv snart igen. Nu sover Eva i alla fall. Det är tydligen jättejobbigt när mamma tränar. Hon har snart sovit tre timmar och verkar inte vara på väg att vakna riktigt än.
Tror inte jag berättade riktigt vad vi bestämde angående hennes matning men nu ser det i alla fall ut som så att vi kör på den gamla metoden och ammar varje matning utom eftermiddagen då hon får ersättning. Hon verkar ju helt klart inte må bra på den så jag tycker inte det känns kul att ge henne den. Det är bla därför vi ska in och kolla vikten igen nästa vecka för att se om hon går upp bra i vikt när jag ammar på som vanligt.
I morgon blir det babymassage för första gången. Kul!

Angående vår andra bäbis Kaxa så kan det vara så att hon har en liten urinvägsinfektion. De kunde inte se något annat osm var fel så vi ska testa att göra det bättre med att ge henne c-vitamintabletter två gånger om dagen. Vi ska lämna ett nytt urinprov om en vecka och har det inte blivit bättre då så ska hon få en penicilinkur.
Hon hade varit livrädd under undersökningen och jag är glad att jag slapp vara med. Hon hade skrikit, gömt sig, försökt att klättra upp för Henkes ben och bajsat på sig. Inte något man vill göra varje dag. Men de hade i alla fall inte gett henne så mycket lugnande att hon var groggy hela kvällen. Fungerade som vanligt förutom att hon var trött och ville ligga i mjukliften och sova och blev ledsen om man lämnade henne själv. Lill-gumsan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0