En liten, liten burk rönnbärsgele

Japp, nu har jag en burk rönnbärsgele! En liten, liten burk. Ångrar att vi inte plockade två liter rönnbär för då hade jag ju fått dubbelt så mycket gele för nästan samma jobb. Det var inte alls avancerat men det tog hela dagen. Så är det tydligen när man har barn. Man måste ge de lite uppmärksamhet då och då och när man kokar bär och socker så vill man ju fokusera lite grann på det i alla fall.

Var en jobbig dag igår. Hon varinte nöjd för fem öre. Det enda hon gjorde var att skrika, sova och äta. Ingen nöjd vakentid alls nästan. Och Henke skulle titta på fotboll på kvällen så då var jag ensam då också. Vaggade och vaggade och matade och vyssade. Tillslut somnade hon i alla fall när hon fick ligga bredvid mig i sängen. Risken med den metoden är ju att man somnar själv, men igår klarade jag mig i alla fall.

Har precis anmält mig till en mamma/barn kurs i yoga. Är en till ur mammagruppen som ska gå så då tänkte jag passa på. Har ju aldrig testat yoga förrut så det ska bli spännande. Och även om det råkar bli så att jag inte gillar yoga så får man ju träffa lite fler morsor och det är ju alltid trevligt. Kanske blir någon fika efteråt också, och det gillar jag ju!

Har blivit inbjuden till dop också! Johannas lilla Agda ska döpa sig i mitten på oktober och fast de bor i Skåne så kommer dopet att hållas i Åsarna. Det ska bli jättekul att träffa dem!!! Få dock lite ångest för att vi inte ens börjat planera namngivningsfesten för Eva. Men det ska bli av!

I morgon efter jobbet ska vi åka till Gäddede och stanna över helgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0