Faster Karin

Har haft lite olika för mig under dagarna som gått. I onsdags så var jag på Öppna förskolan och träffade Ida och Lisa. Det var riktigt trevligt. När barnen är så här små så är det ju mer ör våran skull vi träffas och inte så mycket för barnens. Vi pratade mest. Det är trevligt att träffas och få prata och höra hur det går för de andra i gruppen. Fick veta att det skulle börja två föräldrapar till i våran grupp. Ska bli spännande att träffa dem! De organiserade träffarna börjar nästa vecka. Först ett vanligt möte och sedan babymassage i några träffar. Ska bli kul!

I torsdags kom Karin hem. Faster Karin! Hon kom förbi här och umgicks med mig och sin brorsdotter. Vi gick på en promenad, tittade på tv, fikade lite och hade ihjäl stora kryp (Karins förtjänst).
På kvällen var det junta! Det var ju ett bra tag sedan sist. Vi har haft ett litet sommaruppehåll för då är det ju så mycket annat som händer. Kristine var värdinna och det var spansk afton med tacos, hemmagjord salsa och guacamole och alkoholfri sangria. Till efterrätt crepes med banan och choklad. Det var jättegott men maten kom som lite i skymundan när Kristine berättade den storra nyheten att hon var gravid!!!! Så himla kul!!! Hon är i vecka 13 och ska ha i Mars. Kommer nog fortfarande att vara ledig två, tre dagar i veckan nästa sommar så då kan vi hänga. GRATTIS KRISTINE OCH MATS!!!!

Igår så träffade jag Karin på stan och tog en fika. Sedan var det middag i Odensala och tvkväll i Ope. Bra, mysig dag.

Idag så har det inte hänt så mycket. Fick en ordentlig natts sömn för Eva sov i tio timmar(!) i sträck. Hon somnade klockan åtta och vaknade klockan sex. Efter lite matning så somnade hon om och sov till halv nio. Skönt! Men dagen har varit lite svajig. Lite grinig och omständig. Hon har inte varit helt tillfreds. Nu sover hon i alla fall. Hennes rutiner börjar ändras något. Det kan gå väldigt länge mellan matningarna vissa dagar. I går åt hon bara 3,5 gång. Lite lite tycker jag. Försökte mata flera gånger men hon blir bara skitarg på mig när jag försöker mata och hon inte är hungrig. Idag har hon i alla fall ätit lite oftare. Då blir ju jag lite lugnare i sinnet i alla fall.
Ikväll ska jag på Meeris trettioårsmiddag på O´Learys. Det ska bli kul!


Kommentarer
Postat av: Karin

Ååååh! Vad fin du har gjort den sista bilden!

Ett mästerverk! :)

2010-09-11 @ 17:30:44
URL: http://kakansfoton.blogg.se/
Postat av: kusin J

mycket fina bilder :-)

2010-09-11 @ 18:11:20
Postat av: Tant Jenny

Hahaha! Jag gjorde bara bilden lite ljusare så är det ett mästerverk är det nog fotografen som ska ta åt sig äran. =)

2010-09-11 @ 18:14:50
URL: http://tantjenny.webblogg.se/
Postat av: madelene hedlund

Vad jättefin hon är Eva, Jenny! Måste ju få komma med en gröt och träffa er något!!!

Kram från mig och Adrian

2010-09-21 @ 22:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0