Musselkväll

I fredags var jag på After Work! Det var sannerligen ett tag sedan. Henke fick hålla ställningarna på hemmaplan medan jag gick på Plaza med Åsa och Kalle. Det var jättehärligt, jag gillar ju det här med After Work jag. Vi var inte där så länge utan gick hem till dem och tittade på fotboll. Jag tog bussen hem kvart över nio. En riktig utekväll! =)

I går gick jag på stan med Åsa medan Henke spelade match. Det var tänkt att vi skulle springa i lite affärer men det blev mest fika. Vi träffas ju inte så mycket nuförtiden så vi har en del att prata om. Kikade runt lite efter en present till min kompis Meeri också. Hon fyller nämligen 30 snart. Köpte ingenting nu men firandet ska inte ske förrän på lördag så det hinns.
På kvällen så slog jag och Henke på stort. Köpte musslor och kokade i vitt vin och grädde och gjorde klyftpotatis som vi dippade i aioli. GOTT! Vi väntade med attt styra upp det tills vi lagt Eva så när vi väl fått musslorna på bordet och satt igång filmen vi tänkt se, Iron Man 2, så var klockan halv tio. Henke somnade efter halva filmen. En riktig hemmakväll! =)

Idag blir det en lugn dag, ska äta middag hos Henkes föräldrar och det är väl enda planen. Har hämtat mina gamla barnkläder från förrådet och det finns några riktiga guldkorn där. Kommer väl bilder på det vi använder såsmåningom.


Kommentarer
Postat av: Karin

Lite lik Henke är hon...

2010-09-05 @ 20:55:24
URL: http://kakansfoton.blogg.se/
Postat av: Henke

"Va bra de går!"

2010-09-05 @ 23:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0