Årebesök

Vad har hänt på sistonde då?
I helgen var vi i Åre i alla fall. Det var höstmarknad och Åsa och Kalle skulle dit så vi tänkte att då kunde ju vi göra detsamma. Det var mysigt men lite trångt och bökigt att ta sig runt med vagn så efter halva dagen så lämnade vi vagnen i bilen och tog BabyBjörnen istället. Gick mycket lättare! Blev nästan inget shoppat dock. Ett doftljus som luktar som att vi nyss städat och en raggmunk. Åkte förbi Åre Chokladfabrik på vägen hem och där inhandlades lite hjortronchoklad och på Lundhags blev det en jacka till Henke.



I måndags var vi på BVC. Vägning igen. Stumpan hade gått upp i vikt. Fortfarande ökar hon inte med stormsteg men hon hade ökat såpass mycket att de sa att vi kunde fortsätta mata som vi gjort. Vi ska väga igen om en månad.
På kvällen var vi bjudna till Madde och David på fika. Det var jättemysigt och det är faktiskt helt otroligt att man kan träffas fyra par med så små barn att Eva är den äldsta och ändå kunna umgås. Vi har så snälla barn så.



Igår så skulle jag träffa Anna och fika men då vaknade jag lite krasslig. Har haft ont i nacken och huvudet sedan i torsdags, kunde därför inte jobba i fredags, och igår så hade jag även ont i halsen och kände mig allmänt risig. Tog en tvåtimmars tupplur med Eva istället.

Idag kändes halsen bättre men då har Henke blivit sjuk istället.
Det var yogadags idag igen. Veckorna går fort! Jag kunde ju inte göra riktigt alla övningarna pga nacken men nu känns den faktiskt lite bättre. Efter yogan så gick nästan alla från gruppen på Svenssons och fikade. Det var jättetrevligt. Satt där i flera timmar. kan tänkas att vi gör det där någon fler gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0