Kumla

Hemkommen från Kumla! Kom faktiskt hem redan i fredags. Det var jättehärligt att åka på den lilla minisemestern men vi var där alldeles för kort stund. Under planeringen kändes det som att vi skulle vara där så himla länge men när vi väl var där så var det ju ingen tid alls. Resan tog upp det mesta. Hade ju tänkt att ta hemresan i ett svep men efter ditresan förstod vi att det inte skulle fungera. Eva blev less på att sitta så still och att dubbla restiden på hemvägen var inte att tänka på. Det resulterade i att vi var på resande fot söndag och måndag, i Kumla tisdag och onsdag och reste hem torsdag och fredag. Henke hade lagfest på lördagen innan vi åkte och badmintontävling på lördagen när vi kommit hem så vi kunde ju egentligen inte lägga upp det på något annat vis. Det var ju i alla fall trevligt när vi var där. Gick på lite promenader runt Kumla, en snabbtitt inne på Ikea, besök på några outletbutiker, god mat och filmtittning.

Bodde på Engeltofta i Gävle både på dit- och hemresan. Huvudbyggnaden var fantastisk och de hade inbokade bröllop ända fram till 2012. Vi bodde dock i en liten pensionatsbyggnad vid sidan av. Inte lika fin men mysiga rum.




Idag var vi på loppis. Kom sent till loppisen men lyckades ändå fynda en del. Till och med Henke fyndade och var nog väldigt nöjd att jag lyckades övertala honom att titta förbi där.



Eva har även börjat med sina första smakpartioner. I kumla fick hon smaka palsternacka och senast blev det majs. Majs var en riktig hit även om skalen inte mixades helt och gjorde det hela ännu söligare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0