Mindre än två månader kvar!

Idag var vi på MVC. Från och med nu så har vi träffar varannan vecka istället för var tredje. Detta i typ en månad och sedan är det träffar varje vecka för då är det ju typ dags snart. Det är helt otroligt vad snabbt tiden går! Det är mindre än två månader kvar nu!! Det är ju bara några ynka veckor! Och det är om bäbisen kommer på utsatt datum, det finns ju en möjlighet att den kommer tidigare än så också.
Beskedet hos barnmorskan var överlag bra. Den ligger fortfarande med huvudet nedåt, och vi får hoppas att den stannar så. Allt verkade normalt och bra men mitt järnvärde hade sjunkit något så nu måste jag börja ta tabletter. Typiskt, jag som var så nöjd med att jag sluppit ta några tillskott alls hitills.
Jag har nu gått upp 11 kilo.



Idag har jag dagisjobbat halva dagen och i morgon ska jag jobba heldag där och jag ska jobba praktiskt taget hela nästa vecka också. Det känns bra, hoppas att jag får upp föräldrapenningen lite.
Det här extrajobbet är lite speciellt. Mina extrajobb har som alltid varit ett nödvändigt ont för att få in lite extra pengar. Jag har alltid haft ångest när jag ska jobba och tyckt att det känns otroligt jobbigt så snart det är dags. Så är dock inte fallet med det här jobbet. Jag trivs jättebra där! Jag tycker att det känns kul när jag ska dit och tackar ja till pass mer för att jag vill jobba där och inte för att jag måste. Det är otroligt skönt. Spira känns också väldigt mycket roligare när man inte har pressen av att man måste ha ett extrajobb som man vantrivs med för att kunna jobba på Spira. Och jobbuppgifterna är ju väldigt olika varandra så jag tror jag uppskattar de bägge mer tack vare det. Hoppas att de har kvar lite jobb åt mig när jag kommer tillbaka från mammaledigheten.

Idag åt vi hemmagjord pizza. Vi har ju ätit panpizza i Sundsvall som vi älskar. El Fuego. Nu försökte vi återskapa den på hemmaplan och det gick faktiskt helt utmärkt! Goooott med pizza!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt,tror de blir en lita tös,Kramar fr mig o Patrik

2010-05-07 @ 23:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0