Lugn helg

I helgen var vi i Skucku. Det blev en riktig slapparhelg. Vädret var inte riktigt med oss, det var typ tre grader varmt och blåste så in i norden. Detta gjorde att vi därför mest satt och läste i soffan.
Vi lyckades få till en riktig grillning dock. En riktig kolgrillning! Det blev kycklingspett marinerade i honung och senap, hasselbackspotatis och aioli. Det var så gott!!!



Vi hade ju även då gott om tid med ett besök på Dollarstore. Där spenderade vi 400kr på saker vi inte visste om att vi behövde. Fick en riktig favorit bland fynden. Var lite tänkt som en present men den passade så himla bra i hallen så jag tror den får stanna ett tag hos oss.



Åkte dit på fredag eftermiddag och åkte hem igen på söndagen. På vägen hem stannade vi till hos en kompis som heter Madde. Vi var bekanta när vi var yngre. När vi hängde på stan, gick fram och tillbaka och var coola tonåringar. Vi har inte umgåtts sedan dess men träffades senast när vi badade badtunna och då var vi bägge gravida. Det krävs inte mer än så för att två tjejer ska "bonda" igen så nu var det dags att träffas. Madde har redan fått sitt lilla barn, Adrian, och det var kul att höra hur allt kändes "på andra sidan" =) Vi fick en jättegod kladdkaka och myste där ett bra tag i deras fina, röda hus med en grym utsikt.

När vi kom hem tog jag tag i spjälsängsmonteringen. Den var inte riktigt som vi hade tänkt oss för vi hade hoppats att man kunde ha sängbottnen i högt läge samtidigt som vi hade ena långsidan bortplockad. Då skulle man ju kunna ha spjälsängen mot våran säng och på det sättet ha den som en förlängning av våra säng. Detta för att man inte ska behöva kliva upp för att amma på nätterna utan bara behöva sträcka ut en arm. Nu fungerade det ju inte riktigt så, man var tvungen att ha botten i nedersta läget för att ha en sida bortplockad. Men vi ska testa den i alla fall. Gillar vi den inte så köper vi en ny då, plus att det verkar som, på de som vet, att man inte använder spjälsängen så mycket på nätterna då bäbisen sover i sängen.



Idag efter jobbet tog vi oss en tur till bla Jula för att köpa lite hyllor och diverse. För att få plats med spjälsängen så krävdes det att vi flyttade om en hel del och nu måste vi fixa så att allt passar in i lägenheten igen. Ska fixa upp grejerna och måla lite senare.
Idag blev det en spontangrillning. Köpte en ruskigt billig flintastek och åt den med pasta, broccoli och ädelostsås. Det var så gott att jag föråt mig lite och sen hamnade i matkoma. Sov i två timmar. Bra kväll. Nu ska jag äta lite apelsin och lägga mig och... sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0