Sjuk på föräldraträff, junta och jobb

Fortfarande sjuuuk! Jag tror hela tiden att i morgon då kommer jag vara frisk, men icke. Det är en envis liten bacillusk. Sjukskrev mig från dagis redan igår, kan ju inte komma dit och hosta och snora och prata med whiskeyröst. Tror inte föräldrarna skulle uppskatta det så värst mycket. Åkte dock in till Spira, lite lugnare jobb och inga föräldrar. Tänkte bara jobba ett litet tag men det fanns massor att göra så jag blev kvar hela dagen. Har ju långledigt nu så då får jag försöka kurera mig.
Igår var vi på första Föräldragruppsträffen. Det var kul att träffa lite fler blivande morsor och de flesta var i våran ålder och nästan alla skulle ha barn i början på juli precis som vi. Vi är dock först ut, skulle dock inte förvåna mig om man blir sist ändå. Trodde att det skulle vara lite mer föreläsningskänsla på det hela men det visade sig att det var mer bara sitta och diskutera. Var några riktigt pratsamma tjejer i gruppen så jag tror att det kommer att bli roliga tisdagar.
Sedan var jag ganska knäckt av ansträngningen att leka frisk men det var bara att lägga sig i soffan och samla lite nya krafter för det var juntadags! Det var Evelinas tur men hon är ju mitt uppe i flyttande så hon fick vara värdinna hemma hos Therese. För att det inte ska vara så svårt att komma på vad man ska bjuda på så har vi tänkt ha lite teman på junorna. Olika länder. Evelina valde Italien och bjöd på mozzarellasallad med tomat och parmaskinka (som jag ju tyvärr inte kunde äta) till förrätt. Pasta med parmesanostsås och skinka och zuccini till varmrätt och Tiramisu till efterrätt. Det var säkert jätte, jättegott men jag hade absolut ingen smak alls. Så trist. Jag ska ta receptet från Eve i alla fall för det såg så himla gott ut. Och konsistensen var fin =)
Jag glömde ta bilder men förra juntan kom jag ihåg att ta bilder men glömde att blogga så... här kommer några bilder på Thereses söta Alice som jag tog förra juntan. Det var dock väldigt svårt att ta kort på det lilla livet för hon är väldigt aktiv =)



Tänkte också visa att det fortfarande är full fart i magen. Det är verkligen ordentlig kraft i sparkarna nu och man får hålla emot med handen för att det inte ska göra så himla ont.



I morgon ska jag äntligen få träffa Malin, Ted och Martin!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0