Så var helgen över

Dagarna går så himla fort! Man tror knappt att det är sant vad de rusar iväg, helgen har bara försvunnit. Kan inte fatta att om bara ett par dagar så är det TRE veckor kvar till det beräknade förlossningsdatumet.

Börjar i alla fall med en gravidbild. Det var ju ett litet tag sedan.



Om man jämför den här bilden från den i vecka 33 så ser man i alla fall tydligt att magen har sjunkit ner en del. Om bara den lilla rackaren ville fixera sig nu så skulle jag bli jättenöjd!

I fredags blev vi bjudna på middag hos pappa, det var supergott! Efter vi varit hos honom tittade vi förbi hos Åsa, Hanna var där och de satt och mumsade på lite Gin och Tonic. Vi drog till Paus sedan och pratade och drack Pago.
När vi kom hem så lockade jag håret. Det var sent och det tog vääääldigt mycket längre tid än jag trodde men jag ville förbereda mig lite till lördagen. Då var det nämligen modelldags. Benita skulle fota mig, Henke och magen. Köpte en våglocktång från Haléns och den kom för bara någon dag sedan så jag har inte hunnit testa den men det var ju bara att köra. Lockigt blev det, och stort blev det, och tid tog det.



Skulle träffa Benita i Krokom klockan tio så för att hinna göra mig i ordning och äta så var jag uppe i riktigt bra tid. Benita sms:ade mig och skrev att vi kunde ju ta med Kaxa så kunde hon vara med på några bilder. Efter det började jag felprioritera lite. Jag bestämde mig för att klippa Kaxa istället för att göra mig i ordning själv. Dumt. Jag skyller på att graviditeten gör mig lite knasig. Det slutade med att jag hade mindre tid att sminka mig än en vanlig morgon. Jag kunde ju inte gärna sluta klippa Kaxa mitt i, då hade ju hon sett helt tokig ut. Håret såg helt galet ut och jag fick inte alls till det som jag hade tänkt. Men det var inte mycket att göra i det läget utan bara att bita i det sura äpplet och acceptera läget.
Åkte ut till Korokoms gamla lanthandel och mötte upp med benita. Hon jobbar på Credenza som håller till i samma lokaler som oss och är en jätteduktig fotograf. Vi har planerat att ta de här bilderna i en evighet nu och jag trodde faktiskt att det skulle rinna ut i sanden men nu var det dags. Det hade varit himla trist om det inte hade blivit av, det är inte ofta man får sådana här tillfällen.
Vi var där i två timmar och fotade i alla möjliga miljöer. Det fanns en massa olika gamla rum med soffor, sängar, stolar osv som fungerade super som rekvisita. Det ska bli så himla spännande att se bilderna. Hon tog över trehundra så det borde ju finnas en bra. Ska få se dem på måndag eller tisdag.



När vi varit där så träffade vinÅsa och åt lunch på Prästgatan 12. Tog en vända på stan och köpte en doppresent till nästa helg då Klara, Henkes kusinbarn, ska döpas. På kvällen drog vi en sväng till Martin och umgicks lite. Henke har ju alkoholförbud nu ifall jag akut skulle behöva åka någonstans och igår fick han känna på en nackdal med att vara nykter och skjutsa ett helt gäng till Hackås. Inte lätt att vara utan spriten.

Idag har vi faktiska gjort lite nytta. Utan att ha bestämt det i förväg, och det händer faktiskt aldrig.
När vi vaknade så hörde jag en duva som kuttrade och när jag sedan tittade upp på taket från balkongen så visade det sig att hela taket var fullt av duvor. Tur att jag gillar kuttrande.



Det första vi gjorde idag var att vi gick på en långpromenad med Kaxa och sedan var Henke så snäll att jag fick lägga mig i trädgården med en bok och han städade lägenheten. Fantastiskt!
Sedan har vi bäddat i ordning spjälsängen, monterat byrån, monterat skötbordet, packat upp lite IKEA saker osv. Nice när saker börjar kunna bockkas av från listan.




Kommentarer
Postat av: Jojo

Håret ser ju superfint på de här bilderna, så jag tror det blev kanonbra kort. LYCKA TILL de sista veckorna! Kram J

2010-06-08 @ 22:22:51
URL: http://hippocampus.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Mmmmm, kanske det. Men det där var innan jag hade sovit en hel natt på det och sedan försökt sätta upp det i en otroligt risig svans =) Men jag såg några bilder i dag och det såg faktiskt inte så farligt ut. Ska kanske till och med gå att hitta någon bild man är nöjd med.

2010-06-08 @ 22:46:51
URL: http://tantjenny.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0