Dop

Igår var vi på en after work som fick så stor uppslutning att vi alla inte ens fick plats. Sammanlagt after workade vi med 16 pers!
Vi hade bestämt att vi skulle ut redan för några dagar sedan men sedan visade det sig igår att vi faktiskt hade något att fira. Henke har fått jobb!!!!!! Det blir fortsatt tjänst på Parkskolan fram till jul fast då som lärare i svenska för invandrare och SO. Så himla bra, och skööönt. Eftersom jag fortfarande inte har en aning om vad jag kommer att få i föräldrapenning så känns det enormt bra att vi i alla fall kommer att ha en full lön. Då klarar vi ju oss.
Vi började after worka på Teatertädgården. Träffade Cissi och hennes kompis och Karin som är hemma över helgen. Åt lite mat och det gick faktiskt till och med att sitta ute fast emellanåt blåste det till så man trodde att parasollerna skulle flyga iväg.



Therese och Mattias kom förbi sedan och då bestämde vi oss för att byta ställe då det blivit lite kallt. Mötte Åsa, Kalle och Elsy på vägen och gick då till "The Greek", en ny grekisk restaurang som öppnat där den indiska restaurangen låg. Visste inte ens att de hade lagt ner. Mötte upp där gjorde Martin, Christian, Jonas, Peter, Therese och Tompa. Cissi och hennes kompis hade då gått till marité och dit drog även Tompa efter ett tag eftersom han inte fick plats runt bordet.
Några käkade där och de verkade ha mycket gott till vettiga priser. Jag och Karin kunde inte hålla oss och beställde tsatsiki med bröd. Trevligt värre. Lite ovant med så mycket folk bara. Oftast så bestämmer vi att vi ska på After Work meddelar det till ALLA och sedan blir det ändå ingen som kommer, den här gången var det tvärt om. Men jag klagar absolut inte!

Idag har det varit barndop!
Henkes kusinbarn Klara skulle döpas klockan ett och vi var bjudna. Det var jättekul att träffa alla och vi blev bjudna på supergod smörgåstårta och kladdkaka.



När vi kom hem tog jag mig en tupplur medan Henke tittade på fotboll och sedan blev vi bjudna på tacos i Odensala. Lite besviken att jag lyckades äta så mycket att jag inte kommer orka något kvällsfika, men så blir det när det är gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0