Midsommar och grym helg

Midsommar blev riktigt bra.
Ett långbord i garaget, god mat, skottkärrerace, kubb, brännboll, säckhoppning och mycket prat och skratt gjorde kvällen riktigt lyckad. Var som vanligt uppe till sist, lite graviditet stoppar inte mig där. Fast den här gången behövde jag bara hålla mig uppe till klockan två för att vara sist uppe. Åsa, Martin och Peter tog bussen hem då och då gick jag och Henke hem till oss.



På lördagen åkte vi för att fika lite frukost. Tänkte åka till Frösövallen men där var det någon gudstjänst och hela parkeringen var proppfull av bilar. Det fick bli Stocke titt istället. Och det var inte fy skam det heller. REsten av dagen gick åt till att försöka bota min nack- och huvudvärk. Hade haft den i tre, fyra dagar utan att tabletter hjälpt det minsta. Nu fick det tunga artelleriet sättas in med lånad rispåse, tiger balsam och massage och en TENS apparat. Den har jag lånat av pappa för att använda när värkarna sätter in men nu fick jag öva lite på nacken. Den sänder ut elektriska impulser som ska ta bort smärtan. Vet inte riktigt vad det var som bet men i morse hade äntligen värken gått över. Skönt!



Idag har det varit en riktig toppendag! En RIKTIG toppendag!
Började med att åka till Byhuset på Rödön och åt lunch med Åsa, Kalle, Mats och Kristine. Sallad med gott hembakt bröd och lite kaka till efterrätt. Kikade lite i deras butik och på en utställning som var där. Det var jättemysigt och det kan mycket väl tänkas att det blir några fler besök i sommar.



Tog sedan en sväng för att kasta lite macka och så klättrade grabbarna upp på en kulle. Kände inte att vi var riktigt klara efter det heller utan åkte då till Frösötornet och åt glass.



Åsa skulle jobba så hon och Kalle  lämnade oss redan efter Byhuset och nu skildes vi även från Kristine och Mats men bara för ett litet tag för sedan kom de hem till oss med lite förstärkning i form av två vänner för att grilla.
Fick lite rabarber från Henkes föräldrar så sommarens första rabarberpaj fick det bli också.
Så var helgen slut och i morgon är det måndag igen. Verkar som att det ska bli fint väder då också. Jobbar ju bara i ca fyra timmar nu för tiden så jag kommer nog förhoppningsvis att kunna njuta lite av solen då också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0