Inga bilder!?

Nu tänkte jag sammanfatta veckan lite snabbt hade jag tänkt. Har dock inte fotat någonting så det blir tyvärr bara text. Och det har funnits massor av fint att fota så jag skulle ha skärpt mig och orkat tagit med kameran.

I måndags - junta. Det var min tur och jag valde den lata lösningen. Nu ska vi ju välja ett land som vi lagar maten från och jag hade massor av storartade planer. Teman jag funderade på var: Afrika, Amerikanska södern (cajun), Karibien, Frankrike. Det blev Mexico. På grund av vissa förhållningsregler som var att jag skulle vila och inte stressa mer så kände jag att jag fick välja den simpla lösningen denna gången. Men nästa... då jävlar. Det var bara huvudrätten som var mexikansk. Grönsaksfyllda burritos. Till förrätt bjöd jag på en god röra med créme fraiche, philadelphiaost, rödlök och rom som man äter med kex och till efterrätt, maräng suisse. Så var det med det. Nästa gång är det Kristines tur och då kommer det att följa med en bäbis. Sjukt.
Onsdagskvällen bjöd på bio. Jag gick på Sex and the city med Åsa, Hanna, Hanna och Pernilla. Den var okej. Tyckte den var ganska fjantig om man jämför med serien och förra filmen. Satt en stund på torget och åt McFlurry efter bion. Finvädret hade kommit!
Och det har hållt i sig idag också. Strålande sol hela dagen. Slutade jobbet vid 13.15 för då skulle vi på MVC för att kolla att allt stod rätt till. Hade med mig morgonurinen och blev stucken i fingret. Fick beskedet att allt såg tiptop ut! skööönt! Blodtrycket var som det skulle också och järnvärdet. Kanonbesked. Åkte hem och lade mig och solade en liten stund på baksidan och satt sedan i skuggan på balkongen och läste. Njöt utav bara fan!
Henke åkte iväg på skolavslutning och när han kom hem åt vi greksallad och gick ner till bryggan och mös ett tag.
Bra dag och hoppas att finvädret håller i sig i måra.

Kommentarer
Postat av: Emma H

Hej!

Gud vad mysigt det verkar som ni har där i Ope! Ni kommer nog aldrog flytta därifrån! ;-)

Skönt att allt var bra med magen, och ingen havandeskapsförgiftning!

Så spännandne tid nu snart när bebis vill titta ut...hihi åhh såå mysigt!!!

Längtar redan till nästa förlossning...haha låter kanske sjukt, men det är så häftigt att föda barn! Man "bara" följer kroppen liksom...jag tycker iaf det är häftigt! Man hör alldeles för många hemska historier om förlossningar, så jag vill framhäva min version! =)

Lycka till! Hälsa Henke!

Kram Emma

2010-06-11 @ 08:02:43
URL: http://emmaerika.blogg.se/
Postat av: Jenny

Låter inte så himla konstigt tycker jag med tanke på att jag redan längtar till nästa graviditet =) Tänk på vilken lyx det är att gå runt i nästan ett år och få längta efter och se fram emot något. Det har varit helt underbart tycker jag.

Tack för din förlossningsversion! Även om jag inte är nervös utan faktiskt ser fram emot den lite så är det väldigt, väldigt skönt att höra om förlossningar som upplevts som positiva.

2010-06-11 @ 08:10:23
URL: http://tantjenny.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0