De senaste dagarna

I fredags kväll så hade vi filmkväll. Det var meningen att det skulle komma ett helt gäng med folk men en efter en avbokade. Det hade ju varit en ganska jobbig dag så det var faktiskt ganska skönt att bara Tompa och Sara dök upp. Filmen vi såg hade de pratat om på radion så många gånger att jag helt enkelt var tvungen att se vad alla snackade om. Den heter "The human centipede" och handlar om en tysk doktor som får för sig att han ska sy ihop tre personer. Mun mot rumpa så att matsmältningssystemet fungerar genom hela. Den var faktiskt helt okej. Till och med Henke tyckte det så ni behöver inte lite på min skumma skräckfilmssmak. Men... den var väldigt speciell. Men det behöver jag kanske inte säga efter att ni läst handlingen.



I lördags flyttade Evelina. Hon har fått en ny jättefin lägenhet vid Matmästar'n. Jag och Henke tänkte hjälpa henne lite. med betoning på lite. Jag är ju inte direkt den bästa flytthjälpen just nu eftersom jag inte kan lyfta eller något sådant. Det var dessutom flera trappor upp och jag har ju lite problem med att gå i trappor så jag kunde ju inte bära lätta saker ens. Evelina har ju också lite svårt att kånka på möbler uppför trapporna så vi koncentrerade oss på att packa upp lite lådor. Köket och dvdfilmerna tog vi oss an. Henke hjälpte till att bära men han kunde inte stanna så länge för han skulle på fotbollsmatch. När de skulle ta en matpaus så åkte jag vidare till momma. Moster Karin var där och gav henne en permanent. Fick fika och mös lite. Blev kvar ända till klockan fem då det var dags att åka till Henkes föräldrar och få lite middag. En supergod exotisk gryta med fläskfilé.



På söndag morgon begav vi oss till Sundsvall och det första stoppet IKEA.
Oj, oj vad jobbigt det var. Vi hade en hel lista på saker som skulle inhandlas och från början är det ju nästan lite roligt. Vid lampavdelningen kraschade jag totalt. Det gjorde jag sist vi var där också. Det är väl ungefär då som två saker händer. Fysiskt orkar jag inte mer. Fötterna gör ont, jag får sammandragningar hela tiden och jag är helt slut i hela kroppen. Psykiskt orkar jag inte mer. I början är det roligt med alla billiga prylar. Inget man stoppar i vagnen känns som att det kostar något men ungefär vid lampavdelningen har vagnen börjat bli så full att men får pengaångest över varje liten sak man plockar på sig. Varje sak framkallar beslutsångest. Vi tog oss i alla fall igenom med livet i behåll och väldigt mycket avbockat på listan.



Vi bodde på Ibis till ett så fantastiskt pris som 399kr för två pers i ett dubbelrum. Inte lika fint som First hotell och det ingick inte frukost men som sagt så var det ett riktigt bra pris.
På kvällen så gick vi ut och åt med Karin. Gick på Allstar, typ som O´Learys, och vi kunde sitta på uteserveringen fram till klockan nio utan att frysa. Så fint väder var det.



Måndagen blev nästan lika jobbig som söndagen. Återigen var det shopping som drog ner humöret. Var en del saker jag kände att jag behövde men som jag skjutit upp att inhandla i en evighet. Det tog tiiiid. Jag är ju inte snabb och med beslutsångesten som kommit med graviditeten så var det inte en helt smärtfri dag. Men jag fick inhandlat lite av det jag hade tänkt och lite bonussaker.
Vi mötte upp med Henkes föräldrar, momma och Karin och gick och åt middag.



Efter det var det utställningsdags. Anledningen till varför vi faktiskt var i Sundsvall. Karin och hennes klass hade redovisning på sina examensarbeten. De hade fått varsitt företag som de skulle göra ny design till. Måste väl knappast säga att Karin var bäst. Finast och fyndigast.



Idag har jag jobbat, gått på föräldragrupp och legat ute i trädgården och läst. Hoppas, hoppas, hoppas att finvädret håller i sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0