Lanzarote

Jag och Henke har preliminärbokat en resa till Lanzarote!!!!!!
För typ ett år sedan fick jag ett presentkort på Big Travel av pappa. Det går ut i höst så vi hade tänkt att vi skulle åka någonstans i sommar men nu kom det ju en graviditet i mellan. Eftersom Henke ska jobba nu hela våren så hade vi inte så mycket val annat än att resa på sportlovet.
Gick in idag för att höra vad de hade för resemål att rekomendera om man vill ha lite värme och det blev alltså Lanzarote. har lite att fundera på innan vi bestämmer oss till 100% men ölen kostar 15kr på uteservering och 4kr i butik så jag tror att det är relativt klart. I alla fall från Henkes sida.



Oj,oj vad jag ser fram emot det!

Igår var vi ju och hälsade på Hanna. Vi fikade lite mackor och bakade en supergod äppelkaka. Eller snarare, de bakade och jag satt och gullade med hennes dotter.



Efter fikat gick jag och Åsa på affären för att handla  till middagen. När vi väl var där så kunde vi inte komma på en enda maträtt att laga. Vi vankade runt och glodde och stönade. Till slut ringde jag och bad Henke dra ett recept ut lådan. Ibland när jag har idétorka så skriver jag ut en hel drös med recept. Jag kanske testar något av dem men resten hamnar i lådan. Henke fiskade upp ett och det fick det bli. Det lät dock sjukt skumt. Det var pasta med grillad kyckling, paprika, majs, purjolök, fajitakrydda, creme fraiche och sweet chili. Till det skulle man ha riven ost, persilja och... nachos! Skummare än skumt. Men det blev faktiskt riktigt gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0