JUL OCH NYÅR

Nu är då julhelgen över och nyår har passerat. Det har varit toppen!
Julafton var superbra! Vi började med att åka till Odensala och ta en promenad med Kristine och Mats. Sedan åkte vi hem där Henkes familj och Malin och Martin mötte upp och åt gröt och mös framför brasan på tv:n.
Pappa och momma kom sedan och då var det dags att avslöja den stora nyheten som jag och Henke gått omkring och burit på. Vi ska ha barn!
Vi avslöjade det genom små meddelanden i lyckokakorna jag skrivit om förut. I syrrans stod det tex "Grattis, du ska bli moster!" De var mycket uppsattade!
Sedan följde ju hela julstöket. Fixa mat, äta och öppna paket. Fick toppenpresenter och julafton var inte över förän typ kl tolv.
Så, dags för de klassiska magbilderna kanske. Tyvärr blev det ingen före-bild då jag inte riktigt kom att tänka på det förän det redan börjat märkas lite. Men några bilder har jag lyckats skrapa ihop och fler lär det ju bli.



Det här är morgonbilder, på kvällarna sväller magen upp ordentligt och då ser jag riktigt tjock ut.
Sista bilden tog jag i morse, så som ni ser är jag i vecka 14 och planerat datum är den 5 juli.

På juldagen var det dags för curlingtävling! Började ana oråd redan när vi klev ur bilen och såg att folk hade med sig sina egna sopar. Det hade inte vi.
Första laget vi blev lottade att möta bestod av endast curlingspelare varav en av dem hade spelat i EM och skulle iväg till OS. Vi vann inte. Men det blev dock endast 5-3, vilket jag tycker var helt godkänt. Vi fick dock en hel del hjälp och råd av vårt motståndarlag.
Sedan fick vi fika och så var det dags för nästa/sista mötet. I det laget var ett gäng curlingkids i tolvårsåldern och... en gammal OS-mästare. Vi förlorde den matchen också.
Men det var himla kul och jag tror att det kommer att bli en tradition.

På annandagen så var det dags för traditonen "badtunna i badhusparken med farsan och co" Kunde dock inte bada lika mycket som jag brukar då det inte är så bra när man är gravid. Men det var ändå grymt!



Och igår var det nyårsafton!
Johanna och hennes Kalle kom hit och vi åt middag, pratade och tittade på tv. Menyn bestod av en färskoströra med rödlök och rom med kex till och pastöriserad brieost. Sedan en lax- och räkgryta med ris och till sist rårörda blåbär med vitchokladmousse och digestivekex. Gott.
Vi träffas ju inte så ofta så det var riktigt kul att bara få sitta och prata i flera timmar.

Kommentarer
Postat av: Anna

Grattis! Va kul med liten bebis :) Jag blir så avis, vet ju hur mysigt det är! Hälsa Henke! Kram

2010-01-02 @ 21:16:58
URL: http://annaheman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0